X-ADV

 

KALAND MINDEN
MÉTEREN

 
Az X-ADV egy végtelenül izgalmas, kétkerekű SUV, ami a kalandmotorok, a túrarobogók és a mindenesek legnemesebb tulajdonságait tudhatja magáénak. Játszi könnyedséggel cikázik a városban, zokszó nélkül küzdi le a terepakadályokat és mindennapos ingázásra is tökéletes, soha nem kényszeríti kompromisszumra pilótáját.

Az új nemzedék könnyebb vázzal, alacsonyabbra helyezett üléssel és még feltűnőbb, „terepesebb” idomzattal lép színre, nem mellesleg nőtt a csomagtér befogadóképessége és immáron USB-Caljzat segíti a mobileszközök töltését. A jellegzetes dupla fényszóró és a nappali menetfény napközben is javítja a láthatóságot, míg a színes TFT-műszeregység az ergonómiát fokozza. Az új Honda Smartphone Voice Control system* révén hangutasításokkal kezelhetőek az üzenetek, a hívások, valamint a zenelejátszás és a navigáció is.

Megnöveltük az elérhető legmagasabb fordulatszámot, sőt a 745 cm3-es motor csúcsteljesítményét is. Az elektronikus gázmarkolat és a négy üzemmódot (Standard, Eső, Sport és Murva) felkínáló motorvezérlés minden helyzetben és terepen biztonságot szavatol. User, azaz felhasználói állásban a teljesítményleadást, valamint a DCT, a HSTC és az ABS működését is kedve szerint változtathatja a pilóta.

Bármerre készül, az X-ADV készen áll, Önnek már csak személyre kell szabnia – ADVENTURE, STYLE és TRAVEL néven forgalmazott tartozékcsomagjainkkal saját igényeihez igazíthatja.
 
 

Letölthető brosúrák: