CIVIC e:HEV

 

A vadonatúj Civic e:HEV a legmodernebb teljes értékű hibrid technológia megtestesítője: képes csendes elektromos üzemmódra is, így a vezetés éppoly élvezetes, mint amilyen hatékony. A 11. Civic-nemzedék 25 éves hibridfejlesztési munka eredménye, koncepciója a villanymotorok nyújtotta közvetlenséget ötvözi a nagy hatótávolsággal. A Civic-embléma, mint mindig, most is bizonyíték a kiválóságra. Eszményi úttartás és menetkomfort, stílusos megjelenés, átlagon felüli megbízhatóság – feltétlenül érdemes közelebbről is megvizsgálnia!
 
 
 

A jelen
hatalma

 
A Honda e:HEV hajtásláncnak hála a végsőkig kiélvezheti az elektromos autózás előnyeit, így az egyenletes teljesítményleadást és a villámgyors gázreakciókat is. Mivel a rendszer önmagát tölti, soha nem kel l konnektorhoz csatlakoztatnia a Civicet, így még egyszerűbb és kényelmesebb a használata. Elvégre a vadonatúj Civic e:HEV az „autóvezetők hibridje”.
 
 
 

A stílus is
alapfelszereltség

 
A valódi érték soha nem megy ki a divatból, ezért ilyen sikeres a Civic már 1972 óta. A most bemutatkozó ultramodern hajtáslánc és a szemet gyönyörködtető, áramvonalas karosszéria teljesen új szintet jelent – a letisztult, sportos sziluett a jövőt hozza el. Mindegy, hogy a városban vagy az országutakon bukkan-e fel, az új Civic lenyűgözi környezetét.
 
 
 

Utazzon
első osztályon!

 
Engedje át magát az élvezeteknek! A tágas és stílusos utastérben otthon érezheti magát, különösképp, hogy a megnövelt tengelytávnak köszönhetően minden eddiginél nagyobb a helykínálat. Az intelligens tervezésű kárpitozás és a kimagasló minőség egyértelműen a magasabb kategóriákat idézi, akárcsak a ki?nomult részletek sokasága. Mindegy, hogy merre tart és mire készül, a vadonatúj Civic segít elérni céljait!
 
 
 

Minden szempontból
biztonságosabb

 
A továbbfejlesztett Honda SENSING menetbiztonsági csomag 10 légzsákkal óvja a bent ülőket. Nagy látószögű, 100 fokos tartományt pásztázó első kamerája és vadonatúj első-hátsó ultrahangos érzékelői a lehető legbiztonságosabb hellyé teszik az utakon.
 

 
 
 

Letölthető brosúrák: