Jazz Hybrid

 

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar ultramodern, továbbfejlesztett hybrid hajtáslánccal és sportos, trendi megjelenéssel igyekszik messzemenőkig kiszolgálni a vásárlói igényeket. E két modell a Honda által fejlesztett, páratlanul kifinomult e:HEV hybrid technikának köszönheti egyedülállóan hatékony mivoltát, ami alacsony üzemanyag-fogyasztást, egyszersmind károsanyag-kibocsátást garantál, ugyanakkor elképesztően dinamikussá teszi – a tisztán elektromos üzemmódra (is) képes – autókat.

Szintúgy elismerést érdemel az utastér, hiszen kategóriaelső helykínálat, felülmúlhatatlan variálhatóság és messze átlagon felüli kényelem jellemzi, nem mellesleg a menetbiztonságot és műszaki fejlettséget illetően is a legmagasabb színvonalon áll.
 
 
 

VADONATÚJ
JAZZ CROSSTAR

 

A sportos, aktív életvitelhez igazított, vadonatúj Jazz Crosstart többek között egyedi hűtőrácsa, integrált tetősínje, megemelt szabad hasmagassága és „parancsnoki” üléspozíciója különbözteti meg az alapmodelltől.

Látványos, kétszínű* karosszériája minden környezetben feltűnővé teszi, vízálló kárpitozásával pedig tartós, egyszersmind könnyen tisztítható utasteret hoztak létre az alkotók.
 
 
 

HÍVOGATÓ
UTASTÉR

 

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar utasterét teljesen áttervezték mérnökeink, igényes, lágy tapintású alapanyagokkal, áttekinthető műszerekkel és ergonomikusan elhelyezett kezelőszervekkel segítve a vezetőt a különféle közlekedési szituációkban. A széles látószöget – egyben nagyobb menetbiztonságot – garantáló szélvédőnek hála minden helyzetben pofon egyszerű a tájékozódás, nem mellesleg tágasabbnak, légiesebbnek hat a kabin.

Az első ülések kivételes komforttal kényeztetik a vezetőt és utasát, hátul pedig a Mágikus Ülésrendszer ejtheti ámulatba a szemlélőt, hiszen remekül variálhatóvá varázsolja a két modellt. Bármit is tervez tehát, biztosan belefér majd a napjába, no meg az autójába...
 
 

EGYÜTT
SZEBB AZ ÉLET

 

A vadonatúj Honda Jazz modellcsalád tagjai a legmodernebb mobilkommunikációs eszközökkel kapcsolódnak a világhoz. A kilenccolos, nagy felbontású Honda Connect szórakoztatóelektronikai és információs rendszer új generációja többek között Apple CarPlay és Android Auto kapcsolat* kiépítésére is alkalmas.

Az ösztönösen kezelhető Honda Személyi Asszisztens** egy különleges, tanulni képes beszédfelismerő rendszer, ami megérti és végrehajtja a pilóta utasításait. Aktiváláshoz csupán az „OK Honda” kifejezést kell kimondania a vezetőnek... További érdekesség, hogy a Honda+ névre keresztelt okostelefon-alkalmazással távolról is nyitható-zárható az autó, sőt akár helyadatok is küldhetők a navigációs rendszernek.
 
 
 

Letölthető brosúrák: