Jazz e:HEV

 

Az öntöltő hibrid hajtásláncra épülő Jazz igazán hatékony, közvetlen és szórakoztató jármű, 253 Nm-es forgatónyomatékának és 122 lóerős villanymotorjának köszönhetően élmény vezetni és tökéletesen megfelel a vásárlói igényeinek.

Az alacsony üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás kisebb terhelés a környezetnek és a pénztárcának, s persze kiélvezheti a könnyű kezelhetőség, valamint a villámgyors gázreakciók minden előnyét.
 
 
 

Jazz
Crosstar Advance

 

Az aktív életvitel szerelmeseinek készülő Crosstart többek között kemény, erőteljes kisugárzása, egyedi hűtőrácsa, nagy szabad hasmagassága és „parancsnoki” üléspozíciója különbözteti meg az alapmodelltől.

Különleges mivoltához a fekete külsőtükör-borítások, az ezüst színű karosszériavédő elemek és az integrált tetősínek egyaránt hozzájárulnak, csak úgy, mint a modernebb kárpitokba öltöztett ülések és kifinomult utastér felületek.
 
 
 

A vadonatúj
Jazz Advance Sport

 

Az új Advance Sport kivitel minden fejet elcsavar a városban. Ámulatba ejtő megjelenését többek között az új hűtőrácsnak, hátsó légterelőnek, fekete külsőtükör-borításoknak, valamint a szemet gyönyörködtető, könnyűfém kerekeknek köszönheti.

A Jazz, amit ismer és szeret, egy kicsivel több lendülettel.
 
 

Kis méret,
nagy benyomás

 

Nem csak vonzó és praktikus, roppant hatékony is! A letisztult, feltűnő sziluett stílusossá, egyszersmind áramvonalassá teszi az aerodinamikai szempontból is tökéletes karosszériát.

A frissített részleteknek köszönhetően egyedi és modern az összhatás, a Jazz pedig intelligens, egyszersmind különleges autó benyomását kelti.
 
 
 

Letölthető brosúrák: