Vision 110

 

ÉLVEZZE A
VÁROSI LÉTET!

 
A Vision 110 kedvező ára ellenére, mindent tud, ami a gondtalan városi közlekedéshez szükséges. Modern, stílusos formavilága, nagy tudású LCD-műszeregysége, valamint kompakt építésmódja a motorozást és a parkolást is gyerekjátékká teszi, sőt a hatalmas, teljes értékű bukósisak befogadására is alkalmas tárolórekesznek köszönhetően szállítókapacitása is lenyűgöző. Ráadásként a Smart Key is szériatartozék, így a zárakkal és a gyújtáskapcsolóval sem kell bajlódnia – a jeladóval kiegészített Intelligens Kulcs tulajdonképpen mindent vezérel.

Hihetetlenül fejlett, hatékony és tartós a léghűtésű, elektronikus üzemanyag- befecskendezővel felszerelt Smart Power (eSP) erőforrás is, a súlycsökkentő technológiáknak és az Alapjáratleállító Rendszernek köszönhetően pedig alacsony fogyasztással büszkélkedhet. A megbízhatóság és a kiváló menetkomfort érdekében a Smart Architecture Frame (eSAF) névre keresztelt váz lézerrel vágott, préselt acélnyúlványokból épül fel és a könnyed kezelhetőséghez is hozzájárul, csak úgy, mint a nagy átmérőjű, 16 colos első kerék.

A Vision 110 sallangok nélküli, ámde gazdagon felszerelt, megbízható és takarékos mindenes, amivel könnyedén leküzdhetők a forgalmi dugók, kivitelezési és anyagminősége pedig egyenesen parádés.
 
 

Letölthető brosúrák: