SH350i

 

IDŐTÁLLÓ
TELJESÍTMÉNY

 
Az új SH350i vérbeli SH! Karcsú, vonzó idomai továbbfejlesztett csővázat és ultramodern műszaki alapokat ölelnek körbe, álomszép formában tárva elénk a kezelhetőség és a praktikum kétkerekű megtestesítőjét. Hála a sík padlónak és a felegyenesedett üléspozíciónak, testalkattól függetlenül bárkinek ideális lehet, s mivel 16”-os első-hátsó felnikkel szereltük fel, kátyús utakon és nagy sebességnél is magabiztosan halad. Átlagon felüli minőséget képvisel a 35 mm-es teleszkópvilla, a két hátsó rugóstag és a blokkolásgátlóval kiegészített, elöl-hátul tárcsára épülő fékrendszer is.

Folyadékhűtésű, Euro 5-ös eSP+ motorjával városban és autópályán is könnyedén tartja a forgalom tempóját, pláne, hogy a csúcsteljesítmény 29 LE-re nőtt, a végsebesség pedig eléri a 134 km/órát. Igencsak meggyőző az is, hogy 10,2 másodperc alatt letudja – álló helyzetből indulva – a 200 méteres távot, és közben gazdáját is védi, hiszen alapfelszereltség a kipörgésgátló (HSTC), ami segít megőrizni a hátsó kerék tapadását.

Az SH350i kifinomult részletmegoldásokkal ejti ámulatba szemlélőjét. Ilyen például a Smart Key rendszer, amely nemcsak a gyújtáskapcsolóhoz és az ülés alatti tárolórekesz zárjához kapcsolódik, hanem a Smart Top Box dobozt is nyitja-zárja. Említhetnénk még az USB-C-aljzattal ellátott, zárt sisakot is befogadó tárolórekeszt, a LED világítási rendszert és a könnyen leolvasható LCD-műszeregységet is.
 
 

Letölthető brosúrák: