SH350i

 

Kimagasló teljesítmény
és kortalan stílus

 
A valaha készült legjobb, legkifinomultabb SH megőrizte a modell erényeit, azaz karcsú, acél csővázra épül, Ön pedig nagyméretű, sík padlón pihentetheti a lábát, akárcsak a korábbi változatokon. Testmagasságtól függetlenül egyenes háttal, kényelmesen utazhat a 16”-os kerekű robogón, mely rossz minőségű úton és nagy sebességnél is megőrzi legendás stabilitását, ugyanis ABS felügyeli a fékrendszer működését, és 35 mm-es csúszószár-átmérőjű villa, valamint kettős hátsó rugóstag gondoskodik a kiváló úttartásról.

Nyomatékos, négyszelepes, Euro 5-ös erőforrása – 29 LE-s csúcsteljesítményével – városban és országúton is brillírozik, és az SH gyorsulására jellemző, hogy csupán 10,2 másodperc alatt tesz meg álló helyzetből 200 métert, míg végsebessége 134 km/h. Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) felügyeli a hátsó kerék tapadását, így Ön változatos időjárási körülmények között is bátran gyorsíthat az SH-val.

Használati értékét nagyban növeli a doboznyitást vezérlő Intelligens Kulcs, amit elő sem kell vennie motorozás közben, sőt ez nyitja a kényelmes nyerget is, mely alatt elfér a bukósisakja, illetve itt találja a telefon és más eszközök töltésére szolgáló USB-C csatlakozót is. Az SH-n LCD-műszeregységről olvashatóak le a legfontosabb adatok, és a világítás minden elemében LED, beleértve az irányjelzőket is.
 
 

Letölthető brosúrák: