NC750X

 

Minden nap
ajándék

 
Látványos, kompakt idomzatával az NC750X már messziről kitűnik a tömegből. A nyeregbe pattanva a kényelmesebb párnázat, a kön nyen behúzható kuplungkar és a hatékony időjárás­védelmet nyújtó légterelő vonja magára a figyelmet. Ezek mellett a teljes értékű bukósisak befogadására alkalmas tá rolórekesz, a minden elemében LED világítás is említést érdemel.

A 58,6 LE-s erőforrása 69 Nm csúcsnyomatékkal büszkélkedik a középső tartományban. A Honda Állítható Nyoma tékszabályozót (HSTC) is precízen kalibrálhatja a pilóta, ugyanis 3 szinten állítható a beavatkozás mértéke. Az NC750X további előnye, hogy STANDARD, SPORT, RAIN és USER karakterisztikát felajánló üzemmódszabályozóval szereljük fel, ami a hajtómű teljesítményleadását és a motorfék mértékét egyaránt szabályozza. A felhasználói üzemmód (USER) révén telje sen személyre szabható a modell működése, a lábbal kapcsolható váltót pedig nyomatékszabályozóval láttuk el, hogy gyors visszaváltásoknál és erős fékezéseknél se blokkoljon, illetve csússzon meg a hátsó kerék.

Az alacsony súlypontnak és a kis tömegű váznak köszönhetően kezes és fordulékony a modell, és ki kell még emelni az újra hangolt, 41 mm-es csúszószár-átmérőjű Showa Dual Bending Valve első villát és a Pro-Link® himbarendszeren támaszkodó, állítható előfeszítésű központi hátsó rugóstagot. Hogy az NC750X képességei maximálisan kihasználhatók legyenek, a fékrendszer is a legmagasabb színvonalat képviseli. Előre két 320 milliméteres, míg hátra egy 240 mm-es tárcsa került, és kétcsatornás ABS felügyeli a lassításokat.
 
 

Letölthető brosúrák: