Forza 350

 

CÉLTUDATOS
SZEMÉLYISÉG

 
A új Forza 350 egyet jelent az aerodinamikai hatékonysággal és a lenyűgöző, kortárs stílussal. Folyadékhűtésű, eSP+ névre keresztelt motorja 12,4%-kal erősebb lett (29 LE), így könnyedén tartja a forgalom tempóját és nagyobb sebességre képes autópályán. Mindemellett megfelel az új, Euro 5-ös környezetvédelmi előírásoknak, sőt üzemanyag-hatékonyság terén is brillírozik. Ez utóbbiról tanúskodik, hogy akár 350 kilométert is képes megtenni két tankolás között. A menetbiztonságról Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) gondoskodik, ez folyamatosan figyeli a hátsó kerék tapadását, és annak függvényében határozza meg leadott teljesítményt.

A modernebb idomzat új, átformált légterelőt kapott, ami hatékonyan vezeti el a menetszelet, különösképp, hogy ezentúl 40 mm-rel nagyobb, azaz 180 mm -es tartományban állítható. Remek szolgálatot tesz a két bukósisak befogadására alkalmas, ülés alatti tárolórekesz, valamint a 12 voltos elektromos aljzattal felszerelt kesztyűtartó is.

A roppant stílusos, analóg sebesség- és fordulatszámmérőhöz nagy tudású, digitális kijelzőt társítottunk, amelyről a látási viszonyoktól függetlenül minden fontos információ könnyedén leolvasható. A Honda Smartphone Voice Control* rendszer is elérhető a modellhez, az új műszeregység akár hangutasításokkal is vezérelhető. A Smart Top Boxot és az az összes zárat kezelő Smart Key intelligens kulcs az alapfelszereltség része, akárcsak a LED fényszóró. A modern világítási rendszer elemei fokozzák a láthatóságot, javítják a látási viszonyokat és természetesen még látványosabbá teszik Forza 350-et.
 
 

Letölthető brosúrák: