NS350 ABS - Forza 350

 

Maga a haladás

 
A Forza 350 új etalon a nagyrobogók között – stílusos és kifinomult, mondhatni, elegánsan suhanó műalkotás. Folyadékhűtéses, SOHC-vezérlésű, 29 LE-s, eSP+ erőforrásával dinamikusan gyorsít városban, sőt autópályán is, és a Honda Állítható Nyomatékszabályozónak (HSTC) köszönhetően nedves, csúszós aszfalton is magabiztosan közlekedhet vele. Kiemelkedő teljesítménye dacára teljesíti az Euro 5-ös előírásokat, fogyasztása pedig legendásan alacsony, így akár 350 km-t is megtehet két tankolás között.

Hála a gondosan formált sárvédőnek, első idomnak és a – 18 centis tartományban, gombnyomásra mozgatható – légterelőnek, hatékonyan védi a vezetőt és utasát a menetszéltől. Használati értékét nagyban növeli, hogy kényelmes nyerge alatt elfér két zárt bukósisak, illetve kesztyűtartójában USB-C csatlakozó található a telefonok és más kütyük egyszerű, gyors töltéséhez.

Stílusos, informatív műszeregysége analóg órákból és LCD-kijelzőkből áll, hogy vakító napsütésben és sötétben is könnyen leolvashatóak legyenek, sőt mobiltelefonnal is összekapcsolható a Honda Smartphone Voice Control segítségével. Az erőforrás életre keltése roppant egyszerű az Intelligens Kulccsal, ami egyben a hátsó dobozt nyitó távirányító is. A Forza stílusos LED lámpái kettős célt szolgálnak, hiszen könnyebben észrevehetővé teszik a motorost, egyszersmind kihangsúlyozzák a robogó lenyűgöző formavilágát.
 
 

Letölthető brosúrák: