NS125 ABS - Forza 125

 

Élje teljesebben
az életét!

 
A 2015-ben bemutatott Forza 125 – kompakt felépítése és kimagasló teljesítménye révén – kategóriaelső lett Európában. Kényelmes és praktikus társ az ingázásban, amivel gyorsan átvághat a dugóban rostokoló autók között. Formás orridoma hatékonyan óvja Önt és utasát a menetszéltől, és tovább fokozza időjárás-védelmét, hogy a légterelő helyzete elektromosan, 18 centis tartományban állítható. Nagy sebességnél, teljesen felemelve csökkenti a szélzajt, míg városban haladva, alsó állásban könnyedén ellátni felette. Hogy minden szempontból a maximumot nyújtsa, a kesztyűtartóba USB-C csatlakozót építettünk be, így bármikor feltöltheti mobiltelefonját.

Folyadékhűtésű, négyszelepes Smart Power (eSP+) erőforrása teljesíti az Euro 5 előírásait, teljesítményleadását pedig Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) felügyeli, nedves úton is mindig megőrizve a hátsó kerék tapadását. Alapjárat-leállító rendszere három másodperc várakozás után leállítja, majd gázadásra újra életre kelti az erőforrást – részben ennek is köszönhető a kedvező fogyasztás és a kimagasló, akár 485 km-es hatótáv.

Az alapáras Intelligens Kulcs használata roppant egyszerű, elég induláskor zsebre vágnia. Amint odalép a motorhoz, máris felnyithatja a – két zárt bukósisakot is befogadó tárolórekeszt takaró – nyerget vagy a hátsó dobozt, és gombnyomásra elindíthatja a Forzát. Műszeregysége klasszikus, kerek, analóg sebesség- és fordulatszámmérőből, valamint LCD-kijelzőből áll, világítása pedig minden elemében LED, hogy könnyen észrevegyék a forgalomban.
 
 

Letölthető brosúrák: