Forza 125

 

ÉLJEN MÉG
BOLDOGABBAN!

 
Kompakt méretének és komoly teljesítményének köszönhetően a Forza 125 már 2015-ös bevezetésekor piacvezető szerepre tört. Hogy a tulajdonosok még könnyebben, kényelmesebben és biztonságosabban küzdhessék le a városi forgalmat, hatékonyabb műszaki alapokra ültettük, sőt megjelenését is jellegzetesebbé varázsoltuk. A karcsúbb idomzathoz átformált légterelőt rendeltünk, ami nagy sebességnél is elvezeti a menetszelet, tehát javítja a menetkomfortot. A motoros mozgatású plexi a szélzajt is mérsékeli, s mivel magassága ezentúl 180 mm-es tartományban szabályozható, mindig megtalálható az ideális beállítás.

Hasznos a kesztyűtartóban elhelyezett USB-C-töltőaljzat is, de a Forza 125 leginkább eSP+ motorjára lehet büszke. Ennek erőleadását a – hátsókerék tapadásáért felelős – Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) tartja kordában. Az Alapjárat-leállító Rendszer (start&stop) mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást, sőt 480 km-es hatótávolsággal ruházza fel a típust, ugyanis ha a pilóta három másodpercnél többet áll egy helyben, a rendszer automatikusan leállítja az erőforrást, és csak gázadásra indítja újra.

Az intelligens Smart Key kezelése pofon egyszerű – tegye zsebre és tartsa ott! Nemcsak a gyújtáskapcsolóhoz és az ülés alatti tárolórekesz nyitómechanizmusához kapcsolódik, hanem a Smart Top Box dobozt is nyitja-zárja. Szintén a Forza prémium mivoltáról árulkodik a kétsisakos csomagtartó, az analóg és digitális elemeket egyaránt felvonultató műszeregység, valamint a LED világítási rendszer.
 
 

Letölthető brosúrák: