CB500X

 

ÚT
A FELFEDEZÉSHEZ

 
Forgalmas belvárosi utcák, nyílt országutak és hívogató vidéki ösvények – a CB500X készen áll az indulásra. Határozott vonalait, terepes megjelenését, agresszív kiállását és kényelmet fokozó, magasított szélvédőjét a legendás Africa Twintől örökölte, továbbfejlesztett erőforrása pedig a Honda legmodernebb hajtóművei közé tartozik. A soros, kéthengeres, folyadékhűtésű, nyolcszelepes motor 47,6 LE-s csúcsteljesítménnyel (8600 f./perc) és 43 Nm-es legnagyobb forgatónyomatékkal (6500 f./perc) dicsekedhet. Ráadásként alapáron kínáljuk hozzá a felváltásokat megkönnyítő kuplungasszisztenst és a hátsó kerék blokkolását meggátoló nyomatékhatárolós tengelykapcsolót, az üléspozíciót pedig úgy alakítottuk ki, hogy még pihentetőbb, felegyenesedett testtartásban utazhasson a pilóta, s lábai köny-nyebben elérjék a talajt.

A 19 colos első kerék, a mélyen barázdált mintázattal ellátott abroncsgarnitúra, a 41 mm-es csúszószár-átmérőjű, fordított teleszkópokból összeállított, megnövelt rugóúttal büszkélkedő első villa is hozzájárul az örömteli motorozáshoz. Hogy a menetbiztonság is a legmagasabb színvonalat képviselje, a 310 mm átmérőjű, hullámos peremű, kétdugattyús nyereggel társított első féktárcsához 240 mm-es, egydugattyús nyereggel felszerelt hátsó tárcsát rendeltek mérnökeink, és kétcsatornás ABS felügyeletére bízták a rendszer működését.

A modern összhatáshoz a folyadékkristályos műszeregység is hozzájárul, különösképp, hogy kijelzi az aktuális váltófokozatot és figyelmeztet a felváltások esedékességére. Minderre a 17,5 literes üzemanyagtartály és a kb. 450 km-es hatótávolság teszi fel a koronát.
 
 

Letölthető brosúrák: