CB125F

 

ÉLMÉNY MINDEN
PILLANATBAN

 
A páratlanul könnyű, kezes és fürge Honda CB125F nem kevesebbet ígér tulajdonosának, mint a teljes szabadságot. A CB család teljes értékű tagjaként markáns vonalak és stílusos részletmegoldások jellemzik, miként az a különleges, „vállas” üzemanyagtartályon vagy a jellegzetes, agresszív fejidomon tetten érhető. Utóbbi nagy erejű, szabad térformájú fényszórót, valamint kompakt, fordulatszámmérővel és váltófokozat-visszajelzővel kiegészített műszeregységet foglal magában, s az időjárásvédelemben is komoly szerepe van.

Egyhengeres, kétszelepes, OHC-vezérlésű motorjával a CB125F egyedülállóan hatékony. A PGMFI injektornak köszönhetően fogyasztása csupán 2 l/100 km (WMTC szabvány szerint), az üzemanyagtartály befogadóképessége 13 liter.

A masszív acélváz, a 18 colos felnigarnitúra, az első teleszkópvilla és a kétoldali hátsó rugóstag stabillá, egyszersmind közvetlenné teszi a modellt, nem mellesleg fordulékonyságához is hozzájárul, akárcsak a kifejezetten karcsú építésmód, a 90 fokos tartományban forgatható kormány és a hihetetlenül alacsony, csupán 128 kilogrammos menetkész tömeg.
 
 

Letölthető brosúrák: