ADV 350

 

Kalandmotor
és robogó egyben

 
A forradalmi X-ADV stílusának és középméretű robogóink technikájának frigyéből született ez a különleges modell, az ADV350. Mindössze 186 kilós tömegének és 795 mm-es nyeregmagasságának köszönhetően az alacsonyabb pilóták is magabiztosan vághatnak át vele a városon és megálláskor könnyen talajt érnek a formás, lekerekített nyeregből. Az ADV350 rossz minőségű úton is kiválóan boldogul, hála a masszív, fordított első villának, a nagy rugóútnak és az állítható, külső gáztartályos, progresszív rugókra épülő hátsó rugóstagoknak. Mi több, nagy szabad hasmagassága és terepmintás abroncsai révén a végtelen földutakat is meghódíthatja vele.

Az ADV350 hatalmas csomagtere akár két zárt sisakot is elnyel, kesztyűtartója pedig USB-C csatlakozót rejt. Praktikus megoldás, hogy indításkor elég zsebre tennie az Intelligens Kulcsot, ami egyébként automatikus távirányítóként nyitja a nyerget és az – extraként rendelhető – hátsó dobozt is. A robogó használatát nagyban megkönnyíti a napsütésben is jól látható, negatív LCD-műszeregység, mely a Honda Smartphone Voice Control* segítségével mobiltelefonjával is társítható. Legyen bármilyen idő is, a 133 mm-es úton mozgatható légterelő helyzetét és szögét módosítva – testalkattól függetlenül – mindig tökéletes a motor időjárásvédelme.

330 cm3-es Smart Power+ (eSP+) erőforrásával városban és országúton egyaránt dinamikusan gyorsul, teljesítményleadását kétállású Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) felügyeli, hogy nedves, csúszós úton is biztonságosan haladhasson. Kimagasló teljesítménye dacára 3,33 liter/100 km-es fogyasztással büszkélkedhet, így 11,7 literes üzemanyagtartályával akár 340 km-t is megtehet.
 
 

Letölthető brosúrák: