Gold Wing Tour

 

Utazzon
első osztályon!

 
Szinte hihetetlen, de a Gold Wing páratlan kényelme és felszereltsége is fokozható. A Gold Wing Tour ugyanarra a műszaki alapra épül, mint az alapmodell, tehát 1833 cm3-es, 170 Nm-es forgatónyomatékú hathengeres repíti a motort, elektronikusan szabályozható a felfüggesztés beállítása, 4 üzemmód közül választhat a pilóta és kombinált fékrendszer (D-CBS) felel a minél rövidebb fékútért. Gyorsítás közben Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) ügyel a hátsó kerék tapadására, hogy nedves úton is bátran gázt adhasson a vezető. A Gold Wing Tour hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT), és légzsákkal érkezik a hazai szalonokba.

A Gold Wing Tour nyergében minden adott a gondtalan túrázáshoz, elvégre három – Intelligens Kulccsal nyitható – doboza szinte mindent elnyel, és hátsó koffere tényleg hatalmas, 61 liter űrtartalmú. A dobozra rögzített, 23 fokos szögben döntött háttámla fokozza az utas kényelmét, a velúr és szintetikus borítású nyeregben pedig akár egész nap utazhatunk – biztosan nem gémberednek el a tagjaink. Legyen bármilyen rossz minőségű is az aszfalt, a kifinomult felfüggesztésnek köszönhetően a Gold Wing hajóként suhan át az úthibákon.

Két USB-C csatlakozót szereltünk a fel a Gold Wingre, hogy soha ne merülhessen le a mobilja. Telefonját egyszerűen összekötheti a 7”-os, TFT-műszeregységgel, hála az Apple CarPlay™ és Android Auto™ alkalmazásnak, és ha zenét hallgatna, kedvenc számai a továbbfejlesztett, még szebb hangzású audiorendszeren csendülnek fel. Ha felső állásba emeli a motoros mozgatású légterelőt, szinte szélcsendben utazhat, míg megálláskor nagy segítség, hogy a DCT Séta üzemmódjával szinte gyerekjáték a parkolás, akár tolatva is. Hogy a meredek parkolóból elindulás se okozhasson gondot, Hegymeneti Asszisztens (HSA) segít lendületet venni.
 
 

Letölthető brosúrák: