Africa Twin Adventure Sports

 

Az igazi kaland
soha nem ér véget

 
Az utazás egyben fejlődés. Megváltoztatja az embert. Új helyek, emberek, élmények és életre szóló emlékek. Nagy hatótávolságával és páratlan sokoldalúságával az Africa Twin Adventure Sports mindig készen áll a világ felfedezésére. Ez emeli ki az Africa Twint a többi modell közül. Lenyűgöző hatótáv, fejedelmi kényelem, rendelhető DCT­erőátvitel, valamint alacsonyabb plexi fokozza a motor vonzerejét, és minderre az ős­Africa Twint idéző, szemet gyönyörködtető Cracked Terrain fényezés teszi fel a koronát. Röviden: tökéletes túramotor.

Az alapfelszereltségként kínált, hagyományos Showa felfüggesztés helyett – némi felárért – elektronikus szabályozású Showa EERA™ futóművel is megrendelhetnek a vásárlók. Ez négy üzemmódba kapcsolható, hogy városban, túrán és terepen is elsőrangú legyen a csillapítás. A hátsó rugóstag előfeszítése szintén elektronikusan, álló helyzetben változtatható, így gombnyomásra alkalmazkodik az utas és a csomagok plusz súlyához.

Nem feledkeztünk meg a nagy túrákon nélkülözhetetlen, öt fokozatban állítható magasságú, kisméretű plexiről sem, mely felett könnyen ellát a vezető, mégis óvja őt a menetszéltől, illetve az időjárási viszontagságaitól, akárcsak a továbbfejlesztett, hatékonyabb idomzat. Nagy segítség az éjjel megtett szakaszokon, hogy a – nappali menetfénnyel kiegészített – LED fényszórópár és a Kanyarfényszóró (Cornering Lights) az ív belső felét is megvilágítja. A hideg évszakokban és a hűvös reggeleken a hatékony markolatfűtés, az autópályákon pedig a sebességrögzítő fokozza a komfortot. Praktikus megoldás, hogy ACC- és USB-aljzatról is tölthetőek a különféle elektronikai eszközök, a belső nélküli abroncsok alkalmazása pedig egyszerűbbé teszi az útszéli defektjavítást.

Az Africa Twin Adventure Sports három felszereltségi csomagjával (COMFORT, DESIGN és LUGGAGE) azonnal világjárásra kész lesz a motor.
 
 

Letölthető brosúrák: