Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Safety-Hungary - Vezetéstechnikai Tréning


"Motorkerékpár vezetéstechnika Honda alapokon. Érted, a biztonságodért."

Fontos! Ha a Honda Szallerbeck-nél új motorkerékpárt vásárolsz, akkor - limitált létszámban - van lehetőség 50 % kedvezménnyel regisztrálni a különböző tanfolyamokra! (lásd. lap alján)

 

safety hungary logoKüldetés

Elsődleges cél a motorkerékpárosokat érintő közúti balesetek számának csökkentése. Ezt a motorkerékpárosok vezetéstechnikai képességeinek és vezetési kultúrájának továbbfejlesztésével kívánjuk elérni.

Háttér

A Honda közel 40 éve indította útjára Japánban motoros vezetéstechnikai továbbképző rendszerét, melyet azóta is folyamatosan fejleszt, és nemzetközileg bővít, a preventív közlekedési biztonság koncepciójának részeként.

A Magyarországon 2008 óta működő képzési központon kívül, világszerte még 24 országban találhatók meg a Honda vezetéstechnikai központjai, ahol összesen már több, mint 6 millió motoros kapott kiemelkedő színvonalú továbbképzést.

Tanfolyamainkon való részvételnek nem feltétele a saját motorkerékpár.

Instruktorok

Instruktorainkat Törökországban és Szingapúrban képezték ki tapasztalt vezető-instruktorok annak érdekében, hogy a lehető legmagasabb színvonalú továbbképzéseket nyújthassuk Önnek, itt Magyarországon.

Instruktoraink rendszeres továbbképzésen és ellenőrzésen vesznek részt a folyamatos jó minőség biztosítása érdekében.

Kinek ajánljuk?

A továbbképzés nem csak a Honda motorkerékpár tulajdonosoknak szól! Itt mindenki megtalálhatja a számára érdekes, fejlesztendő területet, legyen akár egy jogosítványát frissen megszerző vagy már hosszú évek óta közlekedő tapasztalt motoros. Bármilyen vezetéstechnikai manőver csak akkor lehet igazán hatékony, ha a vezető azokat tudatosan, készségszinten képes alkalmazni. Ezt a készségszintű tudást csak módszeres és rendszeres gyakorlással lehet elérni. Tanpályánkon, biztonságos körülmények között, professzionálisan felkészült oktatóink irányításával van lehetőség szinte minden közlekedési helyzet megfelelő kezelésének begyakorlására.

Tananyag

Az egymásra épülő szintekből álló továbbképzési rendszerük segítségével mindenki alaposan megismerheti, és utána magabiztos szintre emelheti motoros vezetéstechnikai képességeit. Az egyes tanfolyamok gyakorlati elemei közül oktatóik minden esetben egyénre szabva választják ki és hangsúlyozzák azokat a területeket, melynek fejlesztését a leginkább szükségesnek tartják.

Az ismereteket természetesen a gyakorlatban lehet leginkább elsajátítani, így  a tanfolyam két napja alatt a motorozásé a főszerep.

Példák a tananyagból: a védőfelszerelésekről részletesen, helyes testtartási és különböző kanyarodási technikák, súlyponthelyezési gyakorlatok, hatékony fékezés és vészfékezés, kikerülések, egyensúlyozási gyakorlatok, biztonságos haladás egyenetlen úton, manőverek lejtőn stb.

Motorok

Minden tanfolyamukon különlegesen felkészített, magasabb biztonsági előírásoknak is megfelelő motorkerékpárokat biztosítanak. Vendégeik biztonsága érdekében saját motorkerékpárral a továbbképzéseken nem lehet részt venni.

A jelenleg rendelkezésre álló motorkerékpár típusok:

  • Honda CBF500
  • Honda VTR250
  • Honda CG125
  • Honda CBF125
  • Honda PES125

Védőfelszerelés

Vendégeik számára biztosítani tudnak bukósisakot és protektorokat (térdvédőt, bokavédőt, könyökvédőt és igény esetén mellvértet is). Esős időjárás esetén esőruhát adnak.

Időpontok

Egész évben, megszakítás nélkül hirdetnek ki tanfolyami időpontokat. A továbbképzési alkalmak alapvetően 2 teljes nap időtartaműak, maximum 10 fő részvételével.

Árak

Különböző típusú tanfolyamaik versenyképes részvételi díjszabásait a Safety-Hungary honlapján találhatja meg.

Étkezés

A tanfolyam díja magában foglalja a következőket: meleg ebéd, korlátlan ásványvíz fogyasztási lehetőség ásványvíz-adagolónkból. A téli időszakban forró teát is biztosítunk.

Létesítmény

A közel 2000 m2-es aszfaltfelületű tanpályát is magában foglaló oktatóközpontnak a Magyarországon egyedülálló SilverKart Budapest Gokart- és Rendezényközpont ad otthont minden igényt kielégítő, modern épületében.

 

Regisztráció: +36 1 291 5555, +36 70 415 1063, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

 

Bővebb információ: www.safety-hungary.hu

 

 

Kapcsolódó cikkeink:

 

Forrás: safety-hungary.hu