Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Új köntösben a nyolcszázas


Bemutató: Honda VFR800X 2015

Fénydiódás lámpákkal, megújult formával, hosszabb rugóutakkal és nagyobb csúcsteljesítménnyel köszönti a 2015-ös szezont a VFR800X Crossrunner.

 

Erős mezőnybe csöppent a Honda középméretű crossovere, a VFR800X, ezért nem meglepő, hogy a 2011-ben bemutatott modell máris alapos ráncfelvarráson esett át. Ennek során - többek között - az erőforrást, a felfüggesztés elemeit és persze a gép megjelenését is átfésülték.

 

Honda VFR800X 2015 1

 

Modernebb, divatosabb darabokra cserélték a korábbi 17 colos könnyűfém kerekeket, közel három centivel növelték a felfüggesztés rugóútját, a teljesítményt 78 kW-ra, azaz 105 lóerőre növelték, egyben a forgatónyomaték is combosabb lett a középső fordulatszám-tartományban.

 

Honda VFR800X 2015 2

 

Hogy a 180-as hátsó kerék ne veszítsen tapadást, a VFR800X-be egy új fejlesztés, a HSTC (Honda Selectable Torque Control) is bekerült, mely kétféle érzékenységi módban kontrollálja a hajtott kerék kipörgését. A terepes kalandokat kedvelő motorosoknak jó hír, hogy a segédlet tetszés szerint kikapcsolható.

 

A 2015-ös Crossrunner ülésmagassága két lépcsőben állítható, s a kényelmet, illetve a praktikumot növeli az ötfokozatú markolatfűtés, valamint az automatikusan kikapcsoló irányjelző is.

 

Forrás: sportmotor.hu