Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

2015.10.30 - Honda: 14 ezernél kezdődik a piros zóna


Már írtunk a Honda Light Weight Super Sports Conceptről, amivel a Honda a későbbi sportmotorjainak a formáját készíti elő, valamint a leendő CBR250RR műszaki alapjait fejleszti. Ez utóbbira az LCD műszerfal enged következtetni, aminél 14 ezres fordulatnál kezdődik a piros zóna - ez pedig lényegesen több, mint amit a kéthengeres CBR250R/CBR300R páros tud, ez inkább a CBR600RR hangmagassága.

honda1

Már amúgy is régóta hallani pletykákat arról, hogy a Hondánál már javában dolgoznak egy valóban sportos 250-esen, ami remélhetőleg a LWSS tanulmány formáját kapja meg, szép lengővillával, fordított teleszkópvillával és komoly fékkel.
A 250-es lökettérfogatból és a sztratoszférikus fordulatszámból a tisztességes teljesítményre következtethetünk - a CBR300R 33 lóerejénél mindenképpen izmosabb lesz, de sejthetően nem fogja túllépni az A2-es kategória 48 lóerős limitjét.

forras: totalbike.hu