Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Előrendelhető gépcsodák a Szallerbecknél


Ha még nem tudnád, mit kérj karácsonyra a családtól, egy kis ötletbörze...

Honda CB500X

A kéthengeres CB500X, egy új Honda motorkerékpár-család egyik tagja (a teljesen áramvonalas külseju CBR500R modellel és a burkolat nélküli CB500F modellel együtt) minden olyan motoros számára ideális, aki most váltana egy 125cm3-es kétkerekurol, vagy A2 típusú jogosítvánnyal rendelkezik, és egy túraenduró stílusú, könnyen kezelheto, elérheto árú jármure vágyik.

honda ujdonsagok cbr500r nsc50r forza 01  honda ujdonsagok cbr500r nsc50r forza 02
honda ujdonsagok cbr500r nsc50r forza 03 honda ujdonsagok cbr500r nsc50r forza 04

Honda CBR500R

Azoknak a vezetoknek, akik nagyobb motorkerékpárt szeretnének egy 125cm3-esnél, vagy A2 típusú jogosítvánnyal rendelkeznek, kiváló választás elso sportmotornak a teljesen aerodinamikus külseju CBR500R. Vonzó lehet a gyakorlott vezetok számára is, a nagyobb teljesítményu sportmotorok alternatívájaként. A CBR500R tagja annak az új Honda motorkerékpár-családnak, amelynek tagjai a burkolat nélküli CB500F és a CB500X modellek.

Honda NSS 300 Forza ABS

Az új robogó fejlesztésének korai szakaszában a Honda mérnökei alaposan megvitatták, hogy a tulajdonosok hogyan, miért és hol használják világszerte a robogókat, nemcsak most, hanem a jövoben is. Minden szempontot figyelembe vettek, és ennek eredményeként úgy tervezték meg az NSS300 Forza modellt, hogy zökkenomentesen és hasznosan szolgálja ki a felhasználókat a mindennapokban, nemcsak akkor, amikor a városban közlekednek, hanem a túrázás- és sportos motorozás közben is.

Honda NSC50R

Az NSC50R formájára, az ívek, az élek és színek olyan harmóniája jellemzo, amely különleges megjelenést kölcsönöz neki. Léghutéses 49cm3-es négyütemu motor hatékonyságának köszönhetoen a kategóriájának egyik legkedvezobb üzemanyag-felhasználását nyújtja. Átlagos használat során egy liter üzemanyaggal 50 km-t tesz meg, így az ülés alatti 5,5 literes üzemanyagtankja megfelelo hatótávolságot biztosít, úgy, hogy a mellette elhelyezett tároló még egy zárt sisak befogadására is képes.

 

További képek...

nem található kép a mappában...

 

Forrás: wild.hu