Forza 300

 

MINDENTŐL
FÜGGETLENÜL

 
A Forza 300 a túrarobogók kényelmét és a sportmotorok kezelhetőségét ötvözi, méghozzá páratlanul könnyed, kompakt és stílusos formában. Motoros mozgatású, 140 milliméteres tartomány-ban állítható szélvédője kettős személyiséggel ruházza fel – leengedve a szabadságérzet, fel-húzva az időjárás-védelem nyűgözi le pilótát.

Az ülés alatti tárolórekesz megdöbbentően tágas, két teljes értékű, zárt bukósisakot könnyedén elnyel, s persze a hétköznapi holmiknak is bőséges teret biztosít. A térd előtt kialakított, zárható fakk szintén roppant hasznos, pláne, hogy 12 voltos elektromos aljzatot is elhelyeztünk benne. A folyadékkristályos műszeregységről a sebesség és a fordulatszám mellett többek között az aktuális és az átlagos üzemanyag-fogyasztás, a környezeti hőmérséklet, valamint a hatótávolság olvasható le. A teljesen LED világítás (az irányjelzőket is bele-értve) még látványosabbá varázsolja a modellt, a Smart Key névre keresztelt intelligens kulcs pedig jelentősen megkönnyíti a hétköznapi használatot.

A Forza 300 izmos, fejlett erőforrása igazán szórakoztatóvá teszi a motorozást. Villámgyorsan lőhet ki a lámpáknál, játszi könnyedséggel verekszi át magát a zsúfolt nagyvárosokon és az autópályákon is zokszó nélkül tartja a lépést a forgalommal. Kimagasló teljesítménye dacára fogyasztása és fenntartási költsége alacsony, s kezelése is biztonságos, hiszen a Honda által fejlesztett kipörgésgátló (HSTC) minden helyzetben, így csúszós útfelületen is biztos tapadást garantál.
 
 

Letölthető brosúrák: