CRF 450L

 

SOKOLDALÚ
ÁLOMMOTOR

 
Létezik. Egy közúti használatra is alkalmas, teljes értékű terepmotor, ami a legjobb minőségben készül és páratlanul megbízható. Ez a CRF450L.

A modell fejlesztéséhez a CRF450R szolgált alapul és a legújabb, legfinomultabb technikai megoldásokkal tettük egyedülállóan hatékonnyá. Alumínium hídváza erős, hatfokozatú váltóval társított, 449 cm3-es Unicam® erőforrást ölel körbe, ami 7,6 literes, titánból gyártott üzemanyagtartályból nyeri az éltető naftát. Prémium Showa futóműve, 18 colos hátsó kereke, elektromos önindítója és minden elemében LED világítása szintén kimagasló műszakiságról árulkodik, így nyugodtan nekivághat a legvadabb világvégi kalandoknak is, a CRF450L biztosan hazahozza majd.

Útközben minden kilométert maradéktalanul kiélvezhet, az erőforrást ugyanis kifinomult járáskultúra jellemzi, a futómű pedig elsőrangú menetkomfortot és irányíthatóságot garantál a földutakon, valamint a zsúfolt városokban.

Bár a CRF450L alapjait kőkemény versenymotor adja, karbantartása nem ró különösebben nagy terhet a tulajdonosra – az olajcserék ezer, a főbb átvizsgálások 32 kilométerenként esedékesek. Innen ered a sokoldalú álommotor kifejezés.
 
 

Letölthető brosúrák: