Integra

 

ERŐ, AMI
MEGKÜLÖNBÖZTET

 
Az Integra egyedülálló, magával ragadó személyiség. Soros, kéthengeres motorja elképesztően erős és végtelenül barátságos, így városban és országúton egyaránt könnyedén, biztonságosan aknázhatja ki képességeit. A Honda Állítható Nyomatékszabályozó (HSTC) is az alapfelszereltség része, mindig az aktuális időjárási és útviszonyoknak megfelelően hangolhatja tehát az erőleadást.

A kényelmes, egészséges testtartást biztosító nyereg nagyban megkönnyíti a városi motorozást, illetve a dugók leküzdését, akárcsak a Honda által fejlesztett duplakuplungos automatikus váltó (DCT), melynek révén úgy motorozhat, mintha robogón ülne – elég a gázt és a féket kezelnie. Automatikus üzemmódban Drive vagy Sport programot választhat a pilóta, míg manuális állásban a kormány bal oldalán elhelyezett gombokkal lépdelhet a sebességfokozatok között. A kapcsolódó információkat az inverz, folyadékkristályos műszeregységről olvashatja le.

A dupla szelepes Showa első teleszkópok (SDBV) és a blokkolásgátlóval felügyelt fékek természetesen alapáron járnak a modellhez, így a könnyű kezelhetőség és a biztos megállás is garantált. Legalább ennyire hasznos az állítható előfeszítésű rugóstag, hiszen mindig az aktuális terheléshez, azaz a csomagok és az utasok súlyához igazítható a futómű hangolása.
 
 

Letölthető brosúrák: