Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Reflektorfényben a Jazz, úton az új Civic


Az egyedi Jazz és az új Civic a Honda párizsi újdonságai

Vadonatúj generációval, kétféle karosszériával érkezik a Párizsi Autószalonra a Honda Civic, mégis a Jazz kerül reflektorfénybe? Csak a nevében.

165860 k1

Párizsban debütál a Honda Jazz különleges Spotlight Edition kivitele

A tengerentúlra már behajózott, Európában viszont csak a Párizsi Autószalonon debütál a Honda Civic legfrissebb nemzedéke. Érdemi információ kicsit később várható az újdonságról, kérdés, eljut-e Európába például az 1,5 literes, turbófeltöltős, 180 lóerős benzinmotor, akár fokozatmentes automataváltóval? Ugyanakkor nem kérdés, hogy az ötajtós mellett négyajtósként is érkezik az új Civic az öreg kontinensre, előreláthatóan 2017 elején. Az ötajtós Angliában, a szedán Törökországban készül.

165861 k1

Minden idők legalaposabb fejlesztésének eredményeként született meg a tizedik Civic − sokat is várnak tőle világszinten

A Civic 10. generációja mellett a Jazz különleges kivitelét is elhozza a Honda Párizsba. A Spotlight Edition fantázianevű sorozatgyártású modell tulajdonképpen a Genfben bemutatott Keenlight tanulmány továbbgondolásának eredménye. A Spotlight vonzerejét az olyan divatos kiegészítők adják, mint például a bronz színű díszbetét a hűtőmaszkon, a visszapillantó tükrökön és a különleges 15 colos alufelniken, valamint az autó oldalán és hátulján. Ezenkívül az utastérben a kormánykerék és a középkonzol is hasonlóképpen kapott egyedi megjelenést.

Forrás: autonavigator.hu