Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Jazzben szült, új autót szeretett volna kapni


Új autót nem, de mást azért adott a Honda a Jazzben szülő nőnek

Amerikában minden megtörténhet. Az is, hogy egy autójában szülő anya felkérje annak gyártóját, hogy adjon már neki egy új példányt.

Nem április 1-jén, hanem május 1-jén posztolta Beth Newell a Twitteren, hogy aznap Honda Jazzjének (amerikai nevén Fit) hátsó ülésén adott életet lányának. Talán csak költői kérdésként írta, hogy kaphatna-e esetleg egy újat? A Honda azonban élt az ingyenes megjelenés lehetőségével és néhány nap múlva telefonon jelentkezett az amúgy nem ismeretlen hölgynél, aki az amerikai Reductress női magazin alapítója és szerkesztője.

41572 k241567 k3
Az előző generációból hibridként is létezett Honda Jazz egyik nagy előnye, hogy hátul is egészen tágas. Még egy szülés is levezethető volt ott Az előző generációból hibridként is létezett Honda Jazz egyik nagy előnye, hogy hátul is egészen tágas. Még egy szülés is levezethető volt ott

Habár új autót nem adott a Honda, egy komplett takarításra elkérte a szülőszobaként is bevált autót, az autókozmetikázás idejére pedig egy bérautót adott. Továbbá néhány csomag pelenkát és nagyon menő, hondás gyerekruhát is küldött a Honda amerikai részlege a kölcsönautóval. Gratulálunk, nem csak a gyermekhez, a Honda reakciójához is!