Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Tokióban feléled a Honda S2000


Új Honda S2000 mutatkozik be a Tokiói Autószalonon

Új szabású kockaautók és hibrid versenyautó mellett minden bizonnyal sokak kedvence lesz a már 3 éve nem gyártott roadster átkozmetikázott változata. Még nem tudni, hogy ez a széria feltámasztását jelenti-e.

A Honda meglepetése a január 11-én kezdődő Tokyo Auto Salonon (a kétévente megrendezendő Tokyo Motor Show-val ellentétben ez a kiállítás főleg a tuningról szól) egy felújított Honda S2000-es roadster modernizált formatervvel és prémium kialakítású utastérrel: műszakilag az autó megegyezik a 2009 óta nem gyártott roadsterrel. Orr-részét elöl egy, a légbeömlőn keresztben futó krómcsíkkal újították meg, mely két szélén a LED-es nappali menetfényeket is tartalmazza. Szellőzőjáratokat vágtak a hátsó lökhárítók széleire, míg a csomagtérajtó két szélére aprócska légterelő elemeket illesztettek, és ezzel el is készült a Honda S2000 Modulo Climax elnevezésű kiállítási példány, melyről egyelőre nem tudni, hogy csak a kiállításra készült, vagy a Honda tényleg tervezi-e az S2000-es megújítását.

Bőrös kagylóülések kétszínű kivitelben
Honda S2000 Tokio 10
Bőrös kagylóülések kétszínű kivitelben
Honda S2000 Tokio 11

Az enyhén átalakított S2000-es mellett a Honda N-One és N Box modellek tuningverzióit is kiállítják, visznek a Japan Super GT bajnokságban szereplő CRZ versenyautókból, és felvonultatják a CR-V szabadidő-autó Mugen által felpaprikázott változatát.

Műszakilag nincs változás a 2009 óta nem gyártott típushoz képest, kozmetikai módosításokon esett át a roadster
Honda S2000 Tokio 12
Műszakilag nincs változás a 2009 óta nem gyártott típushoz képest, kozmetikai módosításokon esett át a roadster
Honda S2000 Tokio 13

 

További képek...

 

 

Forrás: autonavigator.hu