Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Robogó polgárőrök: 41 darab új Honda Visiont kaptak


Kisebb vidéki településekre kerülnek a tegnap átadott ötvenesek - hiszen a robogó tökéletes eszköz a közbiztonságot nagyban fokozó járőrözéshez!

Az Országos Rendőr Főkapitányság Készenléti Rendőrségének bázisán került átadásra az a 41 Honda Vision 50 robogó, amelyek mostantól főként vidéki településeken segítenek a közbiztonság hatékony javításában. A járműveket a Szallerbeck Motor szállította le, a ceremónián – amelyre nem az időhúzás volt a jellemző – pedig egyenesen a leendő felhasználók vehették át őket.

polgaror-robogo-atadas-onroad-01

Katonás rendben a 41 új Honda Vision 50

A szertartás előtt mindenki izgatottan keresgélte, melyik lesz az ő lak- és szolgálati helyének megfelelő robogó. Tanulmányozták a kézikönyveket, próbaindításokat hajtottak végre – odébb persze senki nem mehetett, hiszen gyönyörű alakzatba voltak a TEK udvarán állítva a kis Hondák. Azután pontban a meghirdetett időpontban kezdetét vette az átadás.

polgaror-robogo-atadas-onroad-09

Izgatott kezelési útmutató lapozgatás

Először Dr. Balogh János vezérőrnagy mondott rövid beszédet, amelyben kiemelte a polgárőr munka fontosságát és komoly közbiztonság-fokozó szerepét – amely szavai szerint hatalmas terhet vesz le a Rendőrség válláról is. Így értelemszerű, hogy az ORFK ahol csak tudja, segíti a munkájukat: korábban sok kerékpárt és ezekhez hasonló robogót kaptak, most pedig ez utóbbiak száma gyarapodott újabb 41-el.

polgaror-robogo-atadas-onroad-08

A Honda Szallerbeck szállította a járgányokat

Második felszólalóként Markos György, az Országos Polgárőr Szövetség elnökhelyettese köszönte meg a támogatást és kívánt hasznos és biztonságos szolgálatot bajtársainak az új járművekkel. Kiemelte a törvénytisztelő és példamutató magatartást, valamint a felelősséget – hiszen számukra roppant értékes az adomány, amelyet ennek megfelelően kell is megbecsülniük.

polgaror-robogo-atadas-onroad-10

Balogh János vezérőrnagy úr jelképesen átadja az első robogó kulcsát

Ez után jelképesen átadásra került egy Honda Vision kulcsa, majd a két elöljáró számomra igazán aranyos módon elbeszélgetett a polgárőrökkel a kis robogókról (Markos itt már sokkal lazábbra vette a figurát, hozta a színpadról megszokott önmagát – igazi élvezet volt a háttérből hallgatni), majd vezényszóra olyan villámgyorsan széledt szét az egész csapat, mintha ott sem lettek volna.

polgaror-robogo-atadas-onroad-12

Aki a közelben polgárőrködik, az felkészülten jött és lábon vitte el az új szolgálati eszközt

A közelebb lakó és dolgozó polgárőrök közül néhányan felkészülten motoros felszereléssel érkeztek és lábon indultak hazafelé – azonnal meg is kezdve a bejáratást -, a többség azonban a szállító járművekre és utánfutókra pakolta fel a kis Vision-öket, és indult el velük haza. Jó szolgálatot kívánunk minden polgárőrnek az új szerzeményekkel, és legfőképpen balesetmentes motorozást!

forrás: onroad.hu