Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Michelisz pályarekorddal kezdett a Hungaroringen


Túl sok következtetést nem szabad levonni a pénteki hungaroringi WTCC-teszt eredményéből, de elsőre nem rossz jel, hogy három Honda zárt a legjobb idővel, ráadásul Michelisz Norbert volt a leggyorsabb.

A magyarországi hétvégére az eddig 80 kilós pluszsúllyal induló Citroënek mögött a Hondák 70 kilós ballasztot kaptak, ami alapján szinte biztosra vehető, hogy a folytatásban a franciák előre lépnek majd, és valószínűleg a Ladával is lesz gondja a hondásoknak, de ez csak szombaton derülhet majd ki véglegesen.

A 30 perces nulladik szabadedzésen Michelisz sokáig a középmezőnyben volt, majd a végén ment egy remek időt, amivel több mint 3,5 tizedet vert a csapattárs Rob Huffra. A harmadik helyre a harmadik gyári hondás, a vb-pontversenyt jelenleg vezető Tiago Monteiro jött be, vagyis kiválóan kezdték a hétvégét. Michelisz 1:48.112-es ideje új pályacsúcsot jelent a Hungaroringen, az eddigi WTCC-rekord Yvan Mulleré volt a 2014-es versenyről, a francia akkor 1:48.727-et autózott – ennyit ér a teljesen új aszfalt.

Hazai szempontból az is remek hír, hogy Ficza Ferenc autója elkészült, a Zengő Motorsport pilótája több kört is meg tudott már tenni azok után, hogy múlt vasárnap kigyulladt a Civicje az első futamon. A csapat azóta megállás nélkül dolgozott a kocsin, amit péntek hajnalban fejeztek be, tehát még még pont időben.

forrás: index.hu