Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

HONDA PREMIUM QUALITY - 8 év gondtalan autózás!


 

A HONDA TÖBBET NYÚJT A GARANCIA TERÉN

 

Egy Hondával mindig jó úton lenni. Dinamikus, kényelmes és biztonságos. Annak érdekében, hogy ez sokáig így maradjon, összeállítottuk Önnek az egyedülálló Honda Premium Quality csomagot.

 

Az alap garancia egy új Honda esetében 3 év, legfeljebb 100.000 km futásteljesítmény mellett (kilométer-korlátozás nélküli garancia a fényezett felületekre). Ezen kívül az összes modell esetén 5 év garancia érvényes a kipufogórendszer és 10 év jótállás a futómű és hajtás bizonyos elemeinek átrozsdásodására. A karosszériára vonatkozóan pedig 12 év átrozsdásodási garancia érvényes (kilométer-korlatozás nélkül). Ha Önnek egy hibrid Honda modellje van, akkor az IMA hibrid rendszerre 5 év garanciát vállalunk.

 

És ez még csak a kezdet. Minden új Honda esetén élvezheti a Honda Premium Quality csomag előnyeit is, amelyet most részletesen be is mutatunk Önnek.

 

hpq kep 2

 

A Honda Premium Quality jóvoltából összesen 8 év biztonság előnyeit élvezheti!

 

A garanciával kapcsolatos részletekről és feltételekről érdeklődjön kollégáinknál: Varga Zsolt / szerviz vezető, +36 70 415 5343,  Kun Attila / munkafelvevő, +36 70 415 1061.

 

A HONDA PREMIUM QUALITY CSOMAG

 

A Honda tökéletesen biztos az általa gyártott járművek minőségében, ezért a 3 év általános garancia nekünk nem elég. Minden újonnan vásárolt Hondához felár nélkül jár a Premium Quality csomagunk is.

 

A Honda Premium Quality csomag keretein belül biztosítjuk Önnek az általános garancián túl az 5 év hűségbónusz biztonságát!

 

A 3 éves gyári garancia lejárta után további 5 évig, illetve legfeljebb 150 000 km futásteljesítményig élvezheti a verhetetlen hűségbónusz előnyeit.

 

 3 ev garancia

 

 DÍJMENTESEN MEGKAPHATJA AZ ALÁBBI CSEREALKATRÉSZEKET, AZOK MEGHIBÁSODÁSA ESETÉN:

 

 • MOTOR
 • SEBESSÉGVÁLTÓ
 • TENGELYHAJTÁS
 • KORMÁNYZÁS
 • ELEKTRONIKUS VEZÉRLŐEGYSÉGEK

 

 (A részleteket lásd lejjebb a "szolgáltatási terjedelemben". A felsorolt elemekhez kapcsolódó alkatrészekre nem vonatkozik. A szervizfüzetben ismertetett, gyári garanciális feltételek érvényesek.)

 

A HONDA PREMIUM QUALITY CSOMAGGAL JOBBAN JÁR

 

A Honda Premium Quality csomag valódi bizonyíték arra, hogy Ön a Hondánál a legjobb kezekben van.

 

Még akkor is jól jár a hűségbónusszal, amikor a 8 év lejárta előtt eladja az autóját. Ilyenkor ugyanis automatikusan az új tulajdonosra szállnak át az előnyök, ami kiváló alkupozíciót jelent az Ön számára!

 

A Honda Premium Quality csomagban foglalt szolgáltatások igénybevételének feltétele, hogy rendszeresen elvégeztesse járművének karbantartását a gyári előírások szerint nálunk, vagy valamelyik hivatalos magyarországi Honda szervizben. Ez már csak azért is megéri Önnek, mert itt csak eredeti Honda cserealkatrészekkel látják el autóját.

 

hpq kep kicsi

 

 A HONDA PREMIUM QUALITY HŰSÉGBÓNUSZ RÉSZLETES ISMERTETÉSE

 

Érvényesség:

 

A Honda Premium Quality hűségbónusz a 3 éves gyári garancián felül további 5 évig érvényes, amely az első forgalomba helyezés dátumával indul. A hűségbónusz a jármű 8 éves koráig, ill. legfeljebb 150 000 km futásteljesítményig tart (amelyik először elérkezik). 

A hűségbónusz feltétele, hogy rendszeresen elvégeztesse járművének karbantartását a szervizintervallumoknak megfelelően, eredeti Honda alkatrészekkel és a Honda által ajánlott anyagokkal nálunk, vagy valamelyik hivatalos magyarországi Honda szervizben. Ennek bizonyítékául a karbantartási igazolásokat tartalmazó szervizfüzet és javító számla szolgál.

A hűségbónusz a gyári garancián és a törvényileg előírt jótálláson felül érvényes az összes jármű számára, amelyet hivatalos magyarországi Honda márkakereskedőnél vásároltak, és Magyarországon helyeztek forgalomba.

 

Szolgáltatási terjedelem:

 

 • MOTOR / motorblokk, hengerfej
 • SEBESSÉGVÁLTÓ / az összes sebességváltó - alkatrész
 • KORMÁNYZÁS / kormánymű, csatlakozó elemek nélkül
 • TENGELYHAJTÁS / féltengelyek, hátsó differenciálmű, DPS hajtás (gumiharangok kivételeével)
 • ELEKTRONIKUS VEZÉRLŐEGYSÉGEK AZ ALÁBBIAKHOZ / motor, sebességváltó, kormányzás, ABS és légzsák

 

 

 •  Miért érdemes eredeti Honda kiegészítőket választani? Nézze meg alábbi videónkat:

 


 

Részletes tájékoztatásért forduljon hozzánk bizalommal! Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / szerviz vezető, +36 70 415 5343,   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / munkafelvevő, +36 70 415 1061.