Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

civic 2015 250x25 logo button kiegeszitok   button pdfarlista button pdfkatalogus 

Fő jellemzők


TUDATOS VEZETŐK SZÁMÁRA

A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult ötajtós Civic nem más,mint az innováció és a technikai kiválóság iránti elkötelezettségünk ékes bizonyítéka. Egy olyan autó, melynek személyisége van, s amellett, hogy átütő vezetési élményt nyújt, egyszerre sportos, kifinomult, kényelmes és szofisztikált.

S hogy miért lett ilyen tökéletes?

Mert Ön állt a tervezés középpontjában!

78093 All new 2017 Civic hatchback rs

 

INNOVATÍV TERVEZÉS

Ha szeretné a legtöbbet kihozni magából, s megragadni az élet legapróbb pillanatait is, olyan autóra van szüksége, ami partner ebben.

Tágas utas- és csomagterével, valamint ultramodern műszaki megoldásaival az új Civic tökéletes a feladatra! A kényelmes, remek oldaltartású ülések és az elsőrangú anyagok éppúgy bearanyozzák a rövid utakat, mint a hosszú, országokon átívelő kalandokat, Önnek csak élveznie kell a vezetést.

A kimagasló minőségérzethez a modern szórakoztatóelektronikai és információs eszközök is hozzájárulnak. Az új, hétcolos érintőképernyővel társított Honda Connect*, a vezeték nélküli telefontöltő*, a kétzónás légkondicionáló*, valamint a fűthető első és hátsó ülések* mellett új, elektromos rögzítőfék is szerepel a kínálatban. Ez utóbbi révén rengeteg hely szabadult fel a középkonzolon, még jobb lett tehát a térérzet.

* Bizonyos felszereltségi szintek esetén.

77689 2017 Honda Civic rs