Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

civic 2015 250x25 logo button kiegeszitok    button pdfarlista button pdfkatalogus
 

Fő jellemzők


AZ ÖN ÚJ CIVICJE

A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére.

78544 2017 Honda Civic Sedan

Letisztult, sportos vonalvezetésével és kifinomult, szofisztikált utasterével szabályosan megigézi környezetét, s oly' különleges vezetési élményt nyújt, ami egyedülálló a kategóriában. S hogy miért lett ilyen tökéletes? Mert a tervezés középpontjában nem más állt,mint Ön!

A 2017-es Civichez vadonatúj, sportos, egyszersmind hatékony erőforrást fejlesztettünk, ami tökéletesen passzol a dinamikus formavilághoz.

Ezt az 1.5 i-VTEC névre keresztelt, turbófeltöltésű motort az Earth Dreams Technology filozófia hívta életre, így kimagasló motorerő és rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztás,valamint károsanyag-kibocsátás jellemzi.

78542 2017 Honda Civic Sedan

Mindehhez szintén új, kiváló úttartást és menetkomfortot biztosító Multi-Link felfüggesztést társítottunk, maga a - nagy szakítószilárdságú anyagokból összeállított - kocsitest pedig elképesztően könnyű és merev, jelentősen fokozva a vezetési élményt.