Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Fő jellemzők


Minden szinten kifinomult.

A sportos és fényűző CR-V modellt az alapoktól kezdve teljesen újragondoltuk, kívül-belül teljesen újraterveztük, egy 7 üléses opcióval.

FEDEZZE FEL A NYÍLT TEREKET

Minden egyes porcikáját az alkalmazkodás és a kényelem hatja át.c5 A CR-V modellt átterveztük, és olyan sima, áramló vonalakat kapott, amelyek soha nem kerülik el a figyelmet. Lenyűgöző belső teret hoztunk létre; olyat, amely luxusszínvonalú, tágas érzetet és bőséges lábteret biztosít mindenki számára. Minden utazás maga az öröm; ha pedig nagyobb helyre lenne szüksége valamilyen nagy, esetlen tárgy szállításához, a CR-V azt minden további nélkül megoldja.

c5 1  A MOZGÁS HATALMA

A nyílt utakra tervezve.
Rengeteg teljesítményt csalogathat ki hatfokozatú kézi vagy a hétfokozatú automatikus CVT-váltóval felszerelt, fejlett 1.5 VTEC TURBO motorunkból. Az új futóművel kombinálva a vezetési élmény agilis és sportos lélekkel bír. A teljesen új CR-V tökéletes eleganciával és kényelemmel viszi el egészen a célállomásig – csak mutasson rá arra a horizonton és indulás!

MÉG TÖBB VONZERŐ

Következő CR-V modellünk új, továbbfejlesztett hibrid hajtáslánccal lesz kapható. c5 2 Most a világ legkedveltebb SUV-je még nagyobb szerephez jut a mai vezetési körülmények között intelligens, rendkívül fejlett hibrid hajtásláncával. Zökkenőmentes és izgalmas vezetési élményt nyújt Önnek, bárhová is tart, a sportos teljesítményt kiváló gazdaságossággal és alacsony károsanyag-kibocsátással ötvözve.

c5 3  EMELJE MAGASABB SZINTRE

Vigye bele személyiségét!
Számtalan módja van annak, hogy ezt a vadonatúj SUV-t kicsit még inkább a saját képére formálja. Rendelkezésre áll a tartozékcsomagok választéka, valamint számos egyedi elem. Új CR-V autóját felruházhatja azokkal az extra, feltűnő kis vonásokkal, amelyek által az autó igazán a sajátjává válik.