Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Autó hírek

A TOKIÓI MOTOR SHOW-N RÁNTJÁK LE A LEPLET A VADONATÚJ HONDA SPORTS EV-RŐL


Tokióban ünnepli világpremierjét a Sports EV Concept. A kiállításon a Honda Urban EV Conceptet, a Honda NeuV-t és a vadonatúj CR-V-t is megtekinthetik a látogatók.
Különleges, jubileumi modellek mutatkoznak be a Honda Super Cub megjelenésének 60. évfordulója alkalmából. A modellből eddig 100 millió (!) példányt gyártott a Honda.


Vadonatúj, tisztán elektromos üzemű sportautó-tanulmányról rántják le a leplet a Honda munkatársai 2017. október 25-én, a Tokiói Motor Show-n. A Sports EV megannyi fejlett két- és négykerekű koncepció, illetve sorozatgyártású modell társaságában lép színre a japán fővárosban.

Kiállítják például a – szeptemberi Frankfurti Autószalonon rendkívül pozitív fogadtatásra talált – Urban EV Conceptet és a hatvanadik születésnapját, illetve 100 milliós példányszámát ünneplő Super Cub motorkerékpár jubileumi változatait is. Emellett a Honda NeuV személyi közlekedési eszköz és a vadonatúj CR-V is helyet kap a márka standján, így immáron a japán közönség is megismerheti a márka legújabb fejlesztéseit.

Sports EV Concept

Feltűnő sziluettjével, rugalmas karosszériaelemeivel és barátságos ábrázatával tulajdonképpen minden életstílushoz illik a Tokióban debütáló Sports EV Concept. A tervezőcsapat élvezetesen vezethető, szerethető modell kifejlesztésére törekedett, ami az elektromos hajtáslánc és a mesterséges intelligencia előnyeit ötvözi egy kompakt kocsitestben.

Urban EV Concept

Az elképesztően sikeres frankfurti világpremiert követően a Tokiói Motor Show-n is színpadra gurul a Honda Urban EV Concept. A vadonatúj platformra épülő, elektromos autó egyszerű, letisztult formavilága és kompakt építésmódja a modern városi életvitelhez passzol. Fejlett hajtáslánca mellett olyan csemegék teszik érdekessé, mint a hűtőrács helyére beépített, üzenetek, illetve töltöttségi adatok megjelenítésére is alkalmas kijelző vagy a hatalmas, első üléssort szinte teljesen körülölelő digitális képernyőrendszer, ami még barátságosabbá, szerethetőbbé varázsolja az autót. A típus várhatóan 2019-ben érkezik az európai kereskedésekbe.

Super Cub-jubileum

Két jelentős mérföldkövet is elér idén a legendás Super Cub: pályafutásának 60. évébe lép és elkészül belőle a százmilliomodik példány. Az ünnep alkalmából a Honda apró kiállítást rendez be standján a modell történetéről, egyszersmind felsorakoztatja a jelenlegi modellváltozatokat és két új, jubileumi kivitelt. Utóbbiak Super Cub 110 és Super Cub 125C néven kerülnek majd a szalonokba, s várhatóan éppoly sikeresek lesznek, mint elődeik.

Vadonatúj CR-V

Szintén a Tokiói Motor Show-n találkozhatnak elsőként a szigetország vásárlói a vadonatúj, ötödik generációs CR-V-vel. A világ legnépszerűbb SUV-jaként számon tartott típus ezentúl a Honda kétmotoros i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) hibrid hajtásláncával is megvásárolható lesz.

Honda NeuV

A NeuV névre keresztelt elektromos személyi közlekedési eszközt a 2017 januárjában megrendezett, Las Vegas-i CES informatikai kiállításon leplezte le a Honda. A márka által fejlesztett, mesterséges intelligenciát kamatoztató Honda Automated Network Assistant rendszer nemcsak önálló közlekedésre képes, hanem arra is, hogy – arckifejezéseit és hangját vizsgálva – kikövetkeztesse a pilóta lelki állapotát, s olyan tanácsokat adjon, amelyek elősegítik a könnyebb, biztonságosabb közlekedést. Emellett a NeuV idővel kiismeri a vezető életstílusát és preferenciáit, s személyre szabott útvonalakat, programokat stb. ajánl a tulajdonosnak, ezáltal még szorosabb viszony alakulhat ki.