Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Autó hírek

Már nem titok az új Honda NSX ára


Honda NSX - nem lesz olcsó, de leginkább Európának szánják
A Genfi Autószalonon - újdonságai mutatása mellett - egy fontos bejelentést is tett a Honda, elárulta az új NSX árát. Nem szerény.

44044 New Honda NSX

Régóta mutogatja az új NSX-et a Honda, most pedig már azt is tudhatjuk, hogy mennyibe fog kerülni. Mielőtt elárulnánk az árát, meg kell említsük (át kell ismételjük), hogy ma már az NSX is hibrid. Hátsó tengelye elé hosszában beépített és ikerturbós V6-osa mellett annak főtengelyéhez, illetve az első kerekekhez illesztett villanymotorokat is bevet a hajtáslánc, a váltó kilencfokozatú DCT automata. Az első és a hátsó kerekek közötti mechanikus kapcsolat nélküli összkerékhajtással összesen 550 lóerővel teper az NSX, ami persze nem lesz olcsó. Indulóára 180 ezer euró, azaz közel 56 millió forint lesz.

44096 New Honda NSX

Elöl-hátul hajt, elöl csakis villanymotorral, hátul pedig a hátsó tengely elé hosszában épített biturbó 3,5 literes V6-ossal és az annak főtengelyéhez illesztett villanymotorral. A hajtáslánc neve: Sport Hybrid Super Handling All-Wheel Drive

44479 2015 Honda NSX

Az előértékesítés már áprilisban kezdetét veszi, ám az NSX első példányai csak ősszel érkeznek a kereskedőkhöz. A New Sports eXperience, azaz új sportos élmény üzenetét hirdető modell gyártása az Egyesült Államokban, az Ohio államban lévő Marysville üzemében lesz, a szupersportkocsi elsődleges exportpiacának Európát tartja a Honda. Reméljük, hogy tesztautó is lesz belőle, akár csak egy versenypályás próba erejéig.

44025 2015 Honda NSX

Forrás: autonavigator.hu