Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

A legenda megújult: Honda VFR 800 F teszt


A mai motorgyártás világában a VFR 800 előző generációja páratlanul hosszú ideig piacképes maradt. Most azonban nagyon belenyúltak a mérnökök.

Ugrás a teljes cikkre...

Ti írtátok: Racionális Hornet? Honda CB650F teszt


Az új CB650F nem a Hornet utódja, inkább annak öccse, vagy ha úgy tetszik, a CBF600 bátyja - Olvasónk helyére teszi a dolgokat a Honda új mindenesével kapcsolatban (videóval)

Ugrás a teljes cikkre...

Honda VFR800F - Legselymesebb V4 álmok válnak valóra


Egy év vagy 10 év? – a VFR-nél ez nem számít. Aki megveszi, hosszú távra tervez, és eszébe sincs eladni. Becslések szerint jelenleg 75 000 fut Európában, köztük nem kevés 20 év feletti példány is.

Ugrás a teljes cikkre...

Felfrissül a Honda Crossrunner


A Honda VFR800X alapos ráncfelvarráson esett át, így komoly játékos lehet a közepes méretű, aszfaltra orientált túra-endúrók között.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda CB650F - Friss vér


A motorosok átlagéletkora folyamatosan nő. A Honda is belátta, hogy ha így haladunk, 1-2 évtized múlva nem lesz kinek eladni a motorokat, éppen ezért legújabb modelljükkel a fiatal szíveket akarja elcsábítani. Jó tudni, hogy valakinek van valami terve, hogy ezen kicsit változtasson.

Ugrás a teljes cikkre...