Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Szárnyas MotoGP szökevény napkeletről


A Honda meglépte azt amit tőlük vártuk legkevésbé: utcára enged egy V4-es MotoGP replikát RC213V-S-néven!

Lassan kezdett gyanús lenni, akkora volt a csend a nagy japán gyártóknál superbike vonalon. Míg az európai márkák hidrogénbombákat robbantgattak a nehézsúlyban (gondoljunk csak az S1000RR, az RSV4, a Panigale, az RC8 és ezeknek különféle felextrázott kiviteleire), addig a felkelő nap országában évek óta ugyanazokat a vasakat plasztikázgatták, talán a Kawasaki váltott közben rendesen modellt. A Suzuki zászlóshajója 2009 óta hasonló technikailag és külcsínre, a Yamaha szintén 2009-óta durran nagyot, a Kawasaki 2011-óta jár hasonló cipőben, de Honda utoljára 2008-ban frissített igazán!

Ugrás a teljes cikkre...

A Honda is bedurvult


A Yamaha kilencszeres világbajnoka, Valentino Rossi közreműködésével mutatta be legdurvább sportgépét, az R1-est. Ha pedig ők előhúzták az aduászt, akkor a Honda sem maradhatott le nagyon: a 2013-as és 2014-es MotoGP világbajnokság aranyérmesét, Marc Marquezt bízták meg egy hasonlóan nemes feladattal.

Ugrás a teljes cikkre...

Ez egy piszkosul jó motor!


Az előző Honda Crossrunner is nagyon jó motor volt, az új pedig még magasabbra tette a lécet.

Ugrás a teljes cikkre...

Afrika Twin koncepcióval érkezett a Honda


Soros kéthengeres blokk, valódi offroad képességek - és ráadásul nagyon úgy néz ki, mint ami készen áll a sorozatgyártásra.

Ugrás a teljes cikkre...

Ez egy MotoGP motor lámpával felszerelve


Egyelőre csak tanulmány a Honda RC213V, de a közeljövőben gyártásba kerülhet.

Ugrás a teljes cikkre...