Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Bámulatos új modelleket láttunk - EICMA - Motorkiállítás 2014


Írta: Stáhly Zsolt (Motorkerékpár értékesítő, Honda Szallerbeck)

A Honda Motor Europe Ltd. Mo-i Fióktelepe jóvoltából lehetőségünk volt élőben megnézni a milánói EICMA motorkiállítást. A kétnapos utunk első napján egy comói kirándulás is belefért. A csapatunk 18 főből állt, akiknek a nagy részét akkor ismertem meg.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda CTX1300 - Amerika meghódítója


Szöveg: Johannes Müller

Az Egyesült Államokban találták ki, Japánban gyártják: a CTX1300-zal a Honda egy amerikai példaképen alapuló túracruiser hibridet jelentetett meg a piacon. Megalkuvó kompromisszum vagy mindkét világból a legjobb?

Ugrás a teljes cikkre...

Szárnyas MotoGP szökevény napkeletről


A Honda meglépte azt amit tőlük vártuk legkevésbé: utcára enged egy V4-es MotoGP replikát RC213V-S-néven!

Lassan kezdett gyanús lenni, akkora volt a csend a nagy japán gyártóknál superbike vonalon. Míg az európai márkák hidrogénbombákat robbantgattak a nehézsúlyban (gondoljunk csak az S1000RR, az RSV4, a Panigale, az RC8 és ezeknek különféle felextrázott kiviteleire), addig a felkelő nap országában évek óta ugyanazokat a vasakat plasztikázgatták, talán a Kawasaki váltott közben rendesen modellt. A Suzuki zászlóshajója 2009 óta hasonló technikailag és külcsínre, a Yamaha szintén 2009-óta durran nagyot, a Kawasaki 2011-óta jár hasonló cipőben, de Honda utoljára 2008-ban frissített igazán!

Ugrás a teljes cikkre...

A Honda is bedurvult


A Yamaha kilencszeres világbajnoka, Valentino Rossi közreműködésével mutatta be legdurvább sportgépét, az R1-est. Ha pedig ők előhúzták az aduászt, akkor a Honda sem maradhatott le nagyon: a 2013-as és 2014-es MotoGP világbajnokság aranyérmesét, Marc Marquezt bízták meg egy hasonlóan nemes feladattal.

Ugrás a teljes cikkre...

Ez egy piszkosul jó motor!


Az előző Honda Crossrunner is nagyon jó motor volt, az új pedig még magasabbra tette a lécet.

Ugrás a teljes cikkre...