Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Honda CB650F - Okos ember motorja


Írta: Zomborácz Iván, Képek: Mező János

Bemutatjuk az egészséges lelkületű, önmagával tisztában lévő ember motorját. Amit egy váratlan fordulattal 2014 egyik meghatározó trendjéhez kötünk.

Ugrás a teljes cikkre...

Legördült a gyártósorról a 300 milliomodik Honda motorkerékpár


2014. november 25. – A Honda Motor Co., Ltd. illetékesei bejelentették, hogy a márka összesített, globális motorkerékpár-gyártása 2014 szeptemberében elérte a 300 milliós darabszámot. Ez újabb jelentős mérföldkő a Honda történetében, amelyet a japán vállalat legfontosabb üzemegységében, Kumamotóban ünnepeltek a gyáriak.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda VFR800X 2015 teszt - a stresszmentes színtiszta élvezet


Már magában a motor is jól sikerült, de Andalúziában, Marbella környéki szerpentinek tették fel a koronát a kétnapos programra...

Idei egyik kedvenc tesztmotorom a VFR800F volt, amelynek ez az X a "hosszúlábú" változata. Mindez az átalakítás nem csak a rugóstagok meghosszabítását jelenti ezen a modellen, hanem sok új fejlesztés is bekerült az újdonságba. Szám szerint 21 ponton újult meg a Crossrunner, amely már nem csak egy megújulás, hanem inkább egy teljesen új motor megszületését jelenti.

Ugrás a teljes cikkre...

Bámulatos új modelleket láttunk - EICMA - Motorkiállítás 2014


Írta: Stáhly Zsolt (Motorkerékpár értékesítő, Honda Szallerbeck)

A Honda Motor Europe Ltd. Mo-i Fióktelepe jóvoltából lehetőségünk volt élőben megnézni a milánói EICMA motorkiállítást. A kétnapos utunk első napján egy comói kirándulás is belefért. A csapatunk 18 főből állt, akiknek a nagy részét akkor ismertem meg.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda CTX1300 - Amerika meghódítója


Szöveg: Johannes Müller

Az Egyesült Államokban találták ki, Japánban gyártják: a CTX1300-zal a Honda egy amerikai példaképen alapuló túracruiser hibridet jelentetett meg a piacon. Megalkuvó kompromisszum vagy mindkét világból a legjobb?

Ugrás a teljes cikkre...