Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Vége a találgatásnak


Megvannak az első sepangi tesztnap eredményei

Sok rajongó vitatkozhatott egymással azon, hogy mit hoz a 2015-ös szezon, mennyire lesznek jók az új motorok, mennyire sikerül átrendezniük a mezőnyt, és a Suzuki valamint az Aprilia, hogyan robban be a MotoGP mezőnyébe

 

Ugrás a teljes cikkre...

 

Motor egy kertes ház áráért


Japán egyik legnagyobb napilapjában, a The Asahi Shimbun-ban bejelentették, hogy a Honda zöld utat ad az RC213V-S gyártásának. Az árát 20 millió yenben – átszámítva közel 50 millió forintban – állapították meg. Nem szabad elfelejteni, hogy ez a Honda japánban megszabott ára, ami míg ideér még változni fog.

 

Ugrás a teljes cikkre...

 

Honda CB650F - Okos ember motorja


Írta: Zomborácz Iván, Képek: Mező János

Bemutatjuk az egészséges lelkületű, önmagával tisztában lévő ember motorját. Amit egy váratlan fordulattal 2014 egyik meghatározó trendjéhez kötünk.

Ugrás a teljes cikkre...

Legördült a gyártósorról a 300 milliomodik Honda motorkerékpár


2014. november 25. – A Honda Motor Co., Ltd. illetékesei bejelentették, hogy a márka összesített, globális motorkerékpár-gyártása 2014 szeptemberében elérte a 300 milliós darabszámot. Ez újabb jelentős mérföldkő a Honda történetében, amelyet a japán vállalat legfontosabb üzemegységében, Kumamotóban ünnepeltek a gyáriak.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda VFR800X 2015 teszt - a stresszmentes színtiszta élvezet


Már magában a motor is jól sikerült, de Andalúziában, Marbella környéki szerpentinek tették fel a koronát a kétnapos programra...

Idei egyik kedvenc tesztmotorom a VFR800F volt, amelynek ez az X a "hosszúlábú" változata. Mindez az átalakítás nem csak a rugóstagok meghosszabítását jelenti ezen a modellen, hanem sok új fejlesztés is bekerült az újdonságba. Szám szerint 21 ponton újult meg a Crossrunner, amely már nem csak egy megújulás, hanem inkább egy teljesen új motor megszületését jelenti.

Ugrás a teljes cikkre...