Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Honda: olyan nagy, hogy fel sem fogjuk


A Honda eddig is az ázsiai motorpiac egyik legfontosabb szereplője volt, de friss közleményük alapján még komolyabb fejlesztéseket terveznek: öt éven belül évi 5 millió motorkerékpárt gyártanának Indiában. Ez a mostani szint háromszorosát jelenti, és 742 milliárd forintnyi befektetést tesz szükségessé.

A cég második indiai gyára hamarosan megkezdi működését Radzsasztánban: már 2012-ben 2,2 millió Honda készülne az országban. A harmadik gyártósor egyelőre még nem épült meg – ennek helye Andhra Pradesh-ben lesz.

Ugrás a teljes cikkre...

Mint a villám


Nagyon vártuk az új 1200-es VFR-t is, de talán még jobban annak duplakuplungos, vagy ha úgy teszik, automata változatát. Megérkezett, és jól kipróbáltuk. Kivételesen előre le is lövöm a poént: nagyon, de nagyon tetszett!

Ugrás a teljes cikkre...

Csillag születik


Két tekintetben is újdonság a Honda PCX robogó. Egyfelől Stop and Go funkciója van, másfelől ez az első robogó az életemben, amivel csak úgy elmentem motorozni egy kicsit...

Ugrás a teljes cikkre...

Kétkuplungos lett a Honda


A Honda már a VFR 1200 F bemutatása előtt kiszivárogtatta a dupla kuplungot, ám sokak csalódására az októberi premieren egy szó sem esett róla – a V4-es rendkívül finoman működő, ám hagyományos kuplunggal jelent meg. Nem történt átverés, megígérték, hogy hamarosan érkezik.

Ugrás a teljes cikkre...