Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Honda CBR600F teszt. A 2011-es feltámadás


Steril vagy ideális, ideális vagy steril? A teszt végére kiderül...
Steril vagy ideális, ideális vagy steril? Kiderítjük a teszt végére.

Ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem az első napi motorozás alkalmával a Honda 2011-es újdonságával kapcsolatban. Az új CBR600F-fel a Honda visszanyúlt a gyökerekhez, egy olyan motorkerékpárt dobott a piacra, ami a mindennapok közlekedési eszköze mellett élménymotor is lehet. Legalábbis a Honda illetékesei szerint ennek a CBR-nek ezt kell tudnia és az első benyomásom nekem is ez volt.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda: olyan nagy, hogy fel sem fogjuk


A Honda eddig is az ázsiai motorpiac egyik legfontosabb szereplője volt, de friss közleményük alapján még komolyabb fejlesztéseket terveznek: öt éven belül évi 5 millió motorkerékpárt gyártanának Indiában. Ez a mostani szint háromszorosát jelenti, és 742 milliárd forintnyi befektetést tesz szükségessé.

A cég második indiai gyára hamarosan megkezdi működését Radzsasztánban: már 2012-ben 2,2 millió Honda készülne az országban. A harmadik gyártósor egyelőre még nem épült meg – ennek helye Andhra Pradesh-ben lesz.

Ugrás a teljes cikkre...

Mint a villám


Nagyon vártuk az új 1200-es VFR-t is, de talán még jobban annak duplakuplungos, vagy ha úgy teszik, automata változatát. Megérkezett, és jól kipróbáltuk. Kivételesen előre le is lövöm a poént: nagyon, de nagyon tetszett!

Ugrás a teljes cikkre...

Csillag születik


Két tekintetben is újdonság a Honda PCX robogó. Egyfelől Stop and Go funkciója van, másfelől ez az első robogó az életemben, amivel csak úgy elmentem motorozni egy kicsit...

Ugrás a teljes cikkre...

Kétkuplungos lett a Honda


A Honda már a VFR 1200 F bemutatása előtt kiszivárogtatta a dupla kuplungot, ám sokak csalódására az októberi premieren egy szó sem esett róla – a V4-es rendkívül finoman működő, ám hagyományos kuplunggal jelent meg. Nem történt átverés, megígérték, hogy hamarosan érkezik.

Ugrás a teljes cikkre...