Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Életre keltjük álmaid - konstrukciók


honda-hir-konstrukcio

Íme az új Honda Africa Twin


A Honda ma végre megmutatta a tavaly ősszel leleplezett True Adventure sorozatgyártott kivitelét. A legendás Africa Twin (XRV750) utódja a mostani kilátások szerint már ősszel begördül a kereskedésekbe. Érdemes rá várni, mert a kiváló terepjárási képességekkel érkező modell meghajtásáról a korábbi várakozásoknak megfelelően egy 1000 köbcentiméteres lökettérfogatú, soros kéthengeres blokk gondoskodik.

Ugrás a teljes cikkre...

Integrált előnyök


A cél az volt, hogy egyesítsék a robogók és a motorkerékpárok előnyeit, ezzel egy olyan hibridet hozva létre, ami bármilyen helyzetben kiszolgálja utasát. Lássuk sikerült-e a Hondának igazi ezermestert alkotnia!

Ugrás a teljes cikkre...

Életre keltjük álmaid tesztnapunkon2015-03-30-motor22015-03-30-motor1
2015-03-30-motor3

VFR alapokon az Ariel Ace


Idén már elindulhat a sorozatgyártása az igéretes, VFR1200 alkatrészekkel támogatott Ariel Ace-nek.

Egy igazán exkluzív motor, ami jól kipróbált és sokak által kedvelt alkatrészekből építkezik? Ez nagyon jó párosításnak hangzik. A VFR1200 egy olyan motor, amit senkinek sem kell bemutatni. 1200 köbcentis 175 lovas blokkjával szerelik a jövőben az Ariel Ace modellt is, amit múlt hétvégén mutattak be a London Motorcycle Show-n. Az Ace-ben 170 lóerőt fog teljesíteni.

 

Ugrás a teljes cikkre...