Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Integrált előnyök


A cél az volt, hogy egyesítsék a robogók és a motorkerékpárok előnyeit, ezzel egy olyan hibridet hozva létre, ami bármilyen helyzetben kiszolgálja utasát. Lássuk sikerült-e a Hondának igazi ezermestert alkotnia!

Ugrás a teljes cikkre...

Életre keltjük álmaid tesztnapunkon2015-03-30-motor22015-03-30-motor1
2015-03-30-motor3

VFR alapokon az Ariel Ace


Idén már elindulhat a sorozatgyártása az igéretes, VFR1200 alkatrészekkel támogatott Ariel Ace-nek.

Egy igazán exkluzív motor, ami jól kipróbált és sokak által kedvelt alkatrészekből építkezik? Ez nagyon jó párosításnak hangzik. A VFR1200 egy olyan motor, amit senkinek sem kell bemutatni. 1200 köbcentis 175 lovas blokkjával szerelik a jövőben az Ariel Ace modellt is, amit múlt hétvégén mutattak be a London Motorcycle Show-n. Az Ace-ben 170 lóerőt fog teljesíteni.

 

Ugrás a teljes cikkre...

 

Vége a találgatásnak


Megvannak az első sepangi tesztnap eredményei

Sok rajongó vitatkozhatott egymással azon, hogy mit hoz a 2015-ös szezon, mennyire lesznek jók az új motorok, mennyire sikerül átrendezniük a mezőnyt, és a Suzuki valamint az Aprilia, hogyan robban be a MotoGP mezőnyébe

 

Ugrás a teljes cikkre...

 

Motor egy kertes ház áráért


Japán egyik legnagyobb napilapjában, a The Asahi Shimbun-ban bejelentették, hogy a Honda zöld utat ad az RC213V-S gyártásának. Az árát 20 millió yenben – átszámítva közel 50 millió forintban – állapították meg. Nem szabad elfelejteni, hogy ez a Honda japánban megszabott ára, ami míg ideér még változni fog.

 

Ugrás a teljes cikkre...