Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Teszt | Honda CB125F


Rendszeresen kapom a szemrehányást a barátaimtól, hogy itt meg ott láttak motorral, de hiába intettek, nem volt semmi reakció. Bevallom, az út, a forgalom és a motor gyakran minden idegszálamat leköti, úgy adom meg az elsőbbséget egy járókelőnek, hogy közben nem veszem észre benne az ismerőst.
A Honda CB125F-fel azonban elmúlt a bukósisakvakságom.

Ugrás a teljes cikkre...

Mindent tudunk az új Africa Twinről


Az Africa Twin évtizedek óta kitüntetett helyet foglalt el a Honda palettáján. Nem csoda tehát, ha nagy várakozás övezi a 2003-ban elkaszált modell visszatérését. A prototípust még a tavaly őszi EICMA szalonon mutatták meg a japánok, a szériakivitelről idén májusban láttak napvilágot az első fotók. Most pedig végre teljesen lelepleződött. Az információk a Honda portugál oldalán jelentek meg először, aztán gyorsan le is kapták onnan azokat.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda Africa TwinÉletre keltjük álmaid - konstrukciók


honda-hir-konstrukcio

Íme az új Honda Africa Twin


A Honda ma végre megmutatta a tavaly ősszel leleplezett True Adventure sorozatgyártott kivitelét. A legendás Africa Twin (XRV750) utódja a mostani kilátások szerint már ősszel begördül a kereskedésekbe. Érdemes rá várni, mert a kiváló terepjárási képességekkel érkező modell meghajtásáról a korábbi várakozásoknak megfelelően egy 1000 köbcentiméteres lökettérfogatú, soros kéthengeres blokk gondoskodik.

Ugrás a teljes cikkre...