Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Honda CBR1000RR SP - A legjobb Fireblade, ami valaha volt


Nincsenek vad teljesítményadatok, sem lenyűgöző elektronikai trükkök. A Honda a Fireblade SP-nél a legfinomabb hozzávalókra és a részletek alapos kidolgozására esküszik.

Ugrás a teljes cikkre...

Játék határok nélkül


Jön a 800-as Hornet?

Év elején már felröppentek a pletykák arról, hogy a visszafogott CB650F mellé egy izmosabb testvér érkezik, de erre valószínűleg senki nem számított...
Nagyjából egy hónapja mutattuk be nektek a Honda CB650F-et, mely menetpróbáján többször felmerült a kérdés, hogy miért is nem a Hornet nevet viseli? A válasz a száraz műszaki adatokban keresendő, elvégre ez egy vadonatúj feljelsztés, vagyis nem a hatkilós Darázs leszármazottja, másrészt visszafogott karaktere sem stimmelt a haragos, vagány ikonhoz.

Ugrás a teljes cikkre...

A nyolcadik utas: a Vultus - Honda NM4 premier teszt


A Vultus szó magyarra fordítva Arcot jelent - hát ezt az arcot nem felejted egyhamar, az biztos, ha szembe találod magad vele... Villámteszten a világújdonság

Ugrás a teljes cikkre...

Slágergyanús


Komoly érdeklődésre tarthat számot a hazai piacon a Honda NC750X, melynek duplakuplungos verzióját tettük próbára.

Ugrás a teljes cikkre...

Ez kérem egy enduró – Honda NC750X teszt


Megnövelt hengerűrtartalommal és felfrissített műszaki tartalommal járt nálunk a legújabb Honda NC750X. Vajon sikerült megőrizni az előd jó tulajdonságait?

Ugrás a teljes cikkre...