Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Ez is bejött: érkezik a Honda CB300F


A 2014-es modellévre az aranyszárnyasok felfrissítették kis sportgépüket. Most annak technikai alapjain jön a csupasz tesó, a CB300F.

Ugrás a teljes cikkre...

A Honda szorongatja a KTM-et


A Sertao Ralin a vörös volt az élmezőny, de Marc Coma így is nyerni tudott.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda CBR1000RR SP - A legjobb Fireblade, ami valaha volt


Nincsenek vad teljesítményadatok, sem lenyűgöző elektronikai trükkök. A Honda a Fireblade SP-nél a legfinomabb hozzávalókra és a részletek alapos kidolgozására esküszik.

Ugrás a teljes cikkre...

Játék határok nélkül


Jön a 800-as Hornet?

Év elején már felröppentek a pletykák arról, hogy a visszafogott CB650F mellé egy izmosabb testvér érkezik, de erre valószínűleg senki nem számított...
Nagyjából egy hónapja mutattuk be nektek a Honda CB650F-et, mely menetpróbáján többször felmerült a kérdés, hogy miért is nem a Hornet nevet viseli? A válasz a száraz műszaki adatokban keresendő, elvégre ez egy vadonatúj feljelsztés, vagyis nem a hatkilós Darázs leszármazottja, másrészt visszafogott karaktere sem stimmelt a haragos, vagány ikonhoz.

Ugrás a teljes cikkre...

A nyolcadik utas: a Vultus - Honda NM4 premier teszt


A Vultus szó magyarra fordítva Arcot jelent - hát ezt az arcot nem felejted egyhamar, az biztos, ha szembe találod magad vele... Villámteszten a világújdonság

Ugrás a teljes cikkre...