Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Még több meztelenség!


Bemutató: Honda CB300F

A sportos, A2-es jogsival vezethető gyorsasági gépek után logikusnak tűnik, hogy szépen lassan piacra dobják a népszerű apróságok idomtól megfosztott verzióit is.

Korábban is pletykáltak róla, hogy a Honda és a Kawasaki egyaránt a negyedliteres mezőnyben újítana, azonban egészen 2014 nyaráig kellett várnunk, hogy a nagy H legújabb dobását ábrázoló fotók is napvilágra kerüljenek.

 

Első ránézésre nyugodtan tippelhetnénk akár egy kategóriával nagyobbnak is az új CB-t, hiszen kiállása és formaterve az egykori félliteres gépeket idézi
Honda CB300F 01

 

A műszaki adatokról egyelőre csak annyi szivárgott ki, hogy várhatóan a CBR300R erőforrása kap majd helyet a csupaszmotorban, vagyis az újdonság gazdái kereken 30 lovas teljesítménnyel és 27 newtonméteres forgatónyomatékkal gazdálkodhatnak.

 

A karbonhatású sárvédőnél sokkal fontosabb részlet a kép sarkában megbújó ABS-gyűrű. Ez alapján már biztos, hogy a japánok meztelen gépe blokkolásgátlóval is elérhető lesz
Honda cb300f 02

 

A gyártás és a forgalmazás megkezdésének időpontja egyelőre titok, annyi azonban sejthető, hogy az idomos testvér őszi érkezését követően legfeljebb néhány hónapot kell várnunk a ruhátlan variáns bemutatkozására.

 

Forrás: sportmotor.hu