Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Motor hírek

Íme a Honda CBR300R


A 2014-es modellévre világviszonylatban egyik legnépszerűbb modelljén végez némi motornövesztést a Honda. Lássuk, milyen lesz az újdonság!

 

A beavatkozásnak csupán egyik fele, hogy a CBR250R erőforrását köbcentire felhozzák a Kawasaki Ninja300 szintjére – a gyár marketing-csapatának nyilván lényeges kérdés volt a külső megjelenés is. Azt pedig a házon belüli "nagytestvér", a CBR500R arcára szabták. Így fotó alapján szinte össze is téveszthető a két modell.

 

Honda CBR300R
Honda CBR300R 01

 

Az életben nyilvánvalóan nem ez lesz a helyzet, hiszen a China International Motorcycle Trade Exhibition (CIMA) kiállításon bemutatott újdonságot egyetlen henger hajtja, így az egész motor vékonyabb lesz ikerdugattyús bátyókájánál. A pontos technikai adatokat nem közölték -amikor a Kawasaki emelte a kis Ninja erőforrását 250-ről 300-asra, 31-ről 38-ra nőtt a lóerők száma.

 

Thaiföldön fogják gyártani, 2014-ben érkezik
Honda CBR300R 02

 

A Honda CBR300R gyártása Thaiföldön lesz, hogy pontosan mikor indul, azt sem hozták nyilvánosságra a premier alkalmával, mint ahogy a forgalmazás kezdetét sem.

 

Forrás: onroad.hu