Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

cr-v logo 25pxbutton teli kerek button pdfkatalogusbutton pdfarlista

Honda Connect


MARADJON MINDIG KAPCSOLATBAN!  connect
connect1

Kifejlesztettünk egy innovatív és intelligens rendszert, ami még szórakoztatóbbá és biztonságosabbá teszi az utazást.

Ez nem más, mint a Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, melynek segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet mindazzal, amit szeret az életben, beleértve a családot, a barátokat és persze kedvenc zenei albumjait. Mindezt egy központi, érintőképernyős kijelző teszi lehetővé, amit éppoly könnyű kezelni, mint a modern okostelefonokat. 

Ha képes okostelefonjáról wifi hálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel, a Honda CONNECT szolgáltatásainak köre tovább bővíthető.

Amellett, hogy Honda CONNECT hétcolos érintőképernyőjén az Ön által meghatározott háttérkép jeleníthető meg, a zeneszámok is könnyedén kiválaszthatók. Ezt az Aha™ rádió teszi lehetővé, melynek révén a világhálóról hallgathat zenét vagy rádióprogramot, beleértve a híreket, időjárásjelentést, sportműsorokat, podcasteket és hangoskönyveket is.

A fejegység Bluetooth-kompatibilis, így – okostelefon csatlakoztatásával – kihangosítóként is használható.

connect2
connect5

Mindemellett – az érintőképernyő segítségével – akár a világhálón is böngészhet.

A Garmin díjnyertes, műholdas navigációs rendszere feláras extraként érhető el a Honda CONNECThez. Ikonokra épülő menüje valós idejű forgalmi információkat biztosít a vezetőnek, és figyelmezteti a sebességkorlátozásokra. A térképek öt évig ingyenesen frissíthetők.