Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda Connect


MARADJON MINDIG KAPCSOLATBAN!  connect
connect1

Kifejlesztettünk egy innovatív és intelligens rendszert, ami még szórakoztatóbbá és biztonságosabbá teszi az utazást.

Ez nem más, mint a Honda CONNECT szórakoztatóelektronikai és információs rendszer, melynek segítségével folyamatosan kapcsolatban lehet mindazzal, amit szeret az életben, beleértve a családot, a barátokat és persze kedvenc zenei albumjait. Mindezt egy központi, érintőképernyős kijelző teszi lehetővé, amit éppoly könnyű kezelni, mint a modern okostelefonokat. 

Ha képes okostelefonjáról wifi hálózatként megosztani az internetet vagy rendelkezik mobil wifirouterrel, a Honda CONNECT szolgáltatásainak köre tovább bővíthető.

Amellett, hogy Honda CONNECT hétcolos érintőképernyőjén az Ön által meghatározott háttérkép jeleníthető meg, a zeneszámok is könnyedén kiválaszthatók. Ezt az Aha™ rádió teszi lehetővé, melynek révén a világhálóról hallgathat zenét vagy rádióprogramot, beleértve a híreket, időjárásjelentést, sportműsorokat, podcasteket és hangoskönyveket is.

A fejegység Bluetooth-kompatibilis, így – okostelefon csatlakoztatásával – kihangosítóként is használható.

connect2
connect5

Mindemellett – az érintőképernyő segítségével – akár a világhálón is böngészhet.

A Garmin díjnyertes, műholdas navigációs rendszere feláras extraként érhető el a Honda CONNECThez. Ikonokra épülő menüje valós idejű forgalmi információkat biztosít a vezetőnek, és figyelmezteti a sebességkorlátozásokra. A térképek öt évig ingyenesen frissíthetők.