Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

cr-v logo 25pxbutton teli kerek button pdfkatalogusbutton pdfarlista

Helykínálat


PÁRATLAN VARIÁLHATÓSÁG HELYKÍNÁLAT

Kényelem és alkalmazkodóképesség

E két vezényszó irányította tervezőink ceruzáját, mikor a CR-V utasterét alkották. Ennek bizonyságaként egészen pazar a helykínálat, az ülések szabadon variálhatók, a karosszéria pedig remekül átlátható. Mindez még komfortosabbá teszi a használatot, és magabiztosságot ad a vezetőnek.

Utasként szintén felemelő érzés a CR-V-ben róni a kilométereket, hiszen az ergonomikusan kialakított, 60/40 arányban dönthető hátsó ülések és a  kényelmes könyöktámasszal kiegészített ajtókárpitok finom,

puha tenyérként ölelik körbe a bent ülőket. Ennek dacára a térérzet nyitott és szabad, így mindenki kipihenten érkezhet meg a célállomásra, függetlenül attól, hogy milyen hosszú volt az utazás.

A mindennapos használatot jelentősen megkönnyíti, hogy a hátsó üléssor ledöntéséhez elég csupán egyetlen kart meghúzni, tehát egy szempillantás alatt 1146 literes befogadóképességű*, síkpadlós raktér alakítható ki. Itt aztán nyugodtan szállíthat mindent, ami életviteléhez kapcsolódik, legyen szó bőröndökről, golftáskákról vagy kerékpárokról.

10

11

12