Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

civic 2015 250x25 logobutton kiegeszitok    button pdfarlista button pdfkatalogus

Fő jellemzők


AZ ÖN ÚJ CIVICJE

A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére.

78544 2017 Honda Civic Sedan

Letisztult, sportos vonalvezetésével és kifinomult, szofisztikált utasterével szabályosan megigézi környezetét, s oly' különleges vezetési élményt nyújt, ami egyedülálló a kategóriában. S hogy miért lett ilyen tökéletes? Mert a tervezés középpontjában nem más állt,mint Ön!

A 2017-es Civichez vadonatúj, sportos, egyszersmind hatékony erőforrást fejlesztettünk, ami tökéletesen passzol a dinamikus formavilághoz.

Ezt az 1.5 i-VTEC névre keresztelt, turbófeltöltésű motort az Earth Dreams Technology filozófia hívta életre, így kimagasló motorerő és rendkívül alacsony üzemanyag-fogyasztás,valamint károsanyag-kibocsátás jellemzi.

78542 2017 Honda Civic Sedan

Mindehhez szintén új, kiváló úttartást és menetkomfortot biztosító Multi-Link felfüggesztést társítottunk, maga a - nagy szakítószilárdságú anyagokból összeállított - kocsitest pedig elképesztően könnyű és merev, jelentősen fokozva a vezetési élményt.