Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

cr-v logo 25pxbutton teli kerek button pdfkatalogusbutton pdfarlista

Fejlett technika


VALÓDI SEGÍTSÉG

A CR-V tele van remek ötletekkel és világelső technikai megoldásokkal, melyek páratlanul hatékonnyá teszik működését. Remek példa erre az összkerékhajtású változathoz kínált 1.6 i-DTEC erőforrás, ami manuális váltóval társítva csupán 129, automatikussal pedig mindössze 134 gramm szén-dioxidot bocsát ki kilométerenként, annak ellenére, hogy maximális forgatónyomatéka 350 Nm, és teljesítménye eléri a 160 lóerőt. A kiemelkedő erő minden helyzetben könnyeddé és magabiztossá teszi a CR-V-t.

A szabadság záloga az elektronikusan szabályozott összkerékhajtási rendszer, ami alapesetben csak az első kerekeket forgatja, de amint megcsúszást érzékel (pl. eső, jég vagy hó miatt), azonnal bevonja a hajtásba a hátsó kerekeket is. Frissített szoftverje folyamatosan figyeli az útburkolat állapotát, és úgy osztja el a nyomatékot a négy kerék között, hogy mindig folyamatos és biztonságos legyen az előrejutás. Ez egyszerre teszi takarékossá, stabillá és feltartóztathatatlanná a CR-V-t.

Az egyenletes erőleadás nem csak a motornak és az összkerekes hajtásláncnak köszönhető, a kifinomult működésben a – fejlett 1.6 i-DTEC motorhoz társítható – kilencfokozatú automatikus váltónak is jelentős szerepe van. A kilenc fokozat azt jelenti, hogy minden szituációhoz tartozik egy ideális áttétel, tehát hatékonyabb a gyorsítás és a lassítás, az autó gyorsabban reagál a gázparancsokra, takarékosabb és alacsonyabb a károsanyag-kibocsátása.

08

01

03