Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

civic tourer logo button pdf arlista rovidbutton pdfkatalogusbutton pdfarlista

Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC - Rekordkísérlet


2015. június elsején a Honda európai kutatási és fejlesztési központjának két munkatársa beveti magát a Civic Tourerbe, és transzkontinentális túrára indul a belgiumi Aalstból. Hollandián és Németországon is átvezető útjuk során az óramutató járásával megegyező irányba járják körbe földrészünket, s a tervek szerint 25 nappal később, június 25-én érnek majd vissza, egészen pontosan 13 614 kilométert téve meg.

Ugrás a teljes cikkre...

Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC - Mese egy teherűrhajóról


Írta: Mészáros Gergely

A Holdra azért nem utaznék vele. Nem kifejezetten a Civic Tourer hibájából – igaz, repülni, azt nem tud -, hanem mert 2-3 óránál többet nem bírok egy helyben ülni egyfolytában. Szóval, muszáj időnként kiszállni, nyújtózkodni egyet, márpedig a Holdra menet elég nehéz lenne ezt megoldani egyelőre.

Ugrás a teljes cikkre...

Plusz lóerők és bővülő Honda-család


Bár néha úgy érzem, hogy ez a kilenchetes nagyszünet a WTCC-ben hosszabb, mint egy Tolsztoj-regény, azért vannak események a sorozat háza táján. Jön az új motorcsomagunk?

Ugrás a teljes cikkre...

A Jedi visszatért!


Gyönyörű második hely! Norbi megverte a mumusokat! Mindjárt kettőt! Emberek, ez volt az a futam, amire mindannyian vártunk! Tényezők voltunk és nem áldozatok! Keményen, tökösen, kicsattanó formában! Lopez kettőt nyert hazájában, könyörgöm, naná, tavaly Barth bugyikék BMW-jével is sikerült. Egy Citroennel ne menne neki?

Ugrás a teljes cikkre...