Hírlevél

Hírlevél

Iratkozzon fel, hogy frissen értesülhessen legújabb híreinkről, eseményeinkről, promóciókról! Kérjük, válassza ki melyik témákra kíván feliratkozni!

Honda Premium Quality

Eredeti Honda pótalkatrészek

CR-V 9 sebességes Aut

Honda CASCO

honda casco wide skyscraper

Honda Autó hírek

2016-02-04 - Egy crossover minden helyzetre - Honda BR-V


Itt a hétüléses Honda crossover, a BR-V

A Thaiföldi Autószalonon tartott bemutató után már kapható is a Honda BR-V a helyi piacon - tehát Thaiföldön.

honda-br-v-2

Hazánkig már eljutott a CR-V és a HR-V is, a Thaiföldieknek pedig jár egy 7 üléses, megfizethető szabadidő-autó is a Hondától, ami a BR-V nevet kapta. Ez a harmadik modell, amit Thaiföldön fejlesztettek, és Indiában kerül majd gyártósorra 2016 áprilisától. A Honda új, aktív és sportos jelzőkkel illetett crossovere egy 1,5 literes 4 hengeres i-VTEC motorral már most rendelhető. A 117 lóerős benzines egy új, fokozatmentes váltón keresztül hajt. Külön érdekesség, hogy a motor kompatibilis az E85 üzemanyaggal, szóval nem csak élvezhető lesz a VTEC erőforrásnak köszönhetően, hanem gazdaságos is. Ideális megoldás lehet a nagyobb családoknak, ahol az apuka szeret odalépni neki, ha épp nem a gyerekeket viszi kirándulni.

honda-br-v-1

A három üléssoros Honda crossoverhez 5 féle külső színt választhatunk, az alap biztonsági rendszereket alapáron is megkapja. Ilyen például az ABS, a kétoldali első légzsák, a visszagurulásgátlós menetstabilizáló és az elektronikus fékerő-elosztó. A tolatókamerát egy 6,1 colos érintőképernyőn figyelhetik majd a thaiföldiek, az információs és a szórakoztató rendszer is azon követhető, ráadásul kompatibilis Androiddal és iOS-szel is. A szokásos USB, AUX és Bluetooth csatlakozásokon kívül HDMI bemenet is helyet kapott.

Ezeken felül említésre méltó még a LED-es helyzetjelző és hátsó lámpa, a tetősín és a kulcs nélküli nyitás-indítás. Praktikusság szempontjából kiemelendő, hogy a harmadik sort 50:50 arányban tudjuk ledönteni, míg a másodikat 60:40 osztással. A BR-V árai is ismertek − az 5 üléses 21 000 dollár (átszámítva kb. 6 millió forint), a 7 üléses 22 900 dollár (átszámítva kb. 6,5 millió forint) − sajnálhatjuk, hogy itthon nem várható a megjelenése, mert ennyiért nálunk is sikeres lehetne.

Forrás: autonavigator.hu